Ono pozerat fotky na stretku je asi unreal (to by musel byt vhodny priestor s projektorom, na ntbk je to o nicom). A btw. moje fotky uz vsetci videli (vynimocne) , takze to by bolo nosenie dreva do lesa.
Dáva sa všetkým na známosť, že vo štvrtok (9.12.2010) od 18:00 sa uskutoční predvianočné stretnutie MTBiker na Vianočných trhoch v Bratislave, na Hlavnom námestí.
Vítaní sú všetci, ktorí majú chuť stretnúť sa, pokecať si, prípadne zoznámiť sa s ostatnými, a to bez ohľadu na to, do ktorej "skupinky" na fóre sa zaraďujú!
Izabela, Izabela,
na stvrtok si nam nadelila!
o 18.00 na Vianocnych? Dufam, ze o siestej tam uz niekto okrem mna bude! Lebo budem moct len na polhodinku. Lebo o 19,00 idem do divadla.
no stou s.e.k.t.ou ti neviem ci pride cela .inak asi bez bajkov co?
ps pocasie nema byt moc priatelske takze neviem ci by nebolo lepsie sa potom aj dakam zasit
... A kde sa bude postavat? (aby som vas tam v tom dave aj nasiel)
Počítal som s tým, že ako obyčajne prídeš na silničke a to by bolo jednoznačné rozpoznávacie znamenie.
Navrhujem minuloročné miesto, na rohu Hlavného a Františkánskeho námestia, mali by tam byť tie dva stolíky, ktoré postupne ovládneme , je to mimo najväčšej tlačenice a dosť miesta pre viac ľudí. Zajtra ešte overím, či tam tie stolíky sú. Alebo ak niekto pracuje v meste...
missy: ak nás počasie nevyženie do Kristiána , budeme tam aj do 22:00, takže každý nech príde, kedy chce
kaska: kľudne sa vráť aj po divadle
large: kto môže a chce, ten príde, nútiť nikoho nebudeme! A ako píšem vyššie, Kristián to istí!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pridáte sa?
sak kadekto bol kade tade a chceme pocut detaily a zazitky!
Vítaní sú všetci, ktorí majú chuť stretnúť sa, pokecať si, prípadne zoznámiť sa s ostatnými, a to bez ohľadu na to, do ktorej "skupinky" na fóre sa zaraďujú!
na stvrtok si nam nadelila!
o 18.00 na Vianocnych? Dufam, ze o siestej tam uz niekto okrem mna bude! Lebo budem moct len na polhodinku. Lebo o 19,00 idem do divadla.
nedalo by sa to presunut na tuto stredu?
Vyzera to na zaujimavu akcosku.
ps pocasie nema byt moc priatelske takze neviem ci by nebolo lepsie sa potom aj dakam zasit
Počítal som s tým, že ako obyčajne prídeš na silničke a to by bolo jednoznačné rozpoznávacie znamenie.
Navrhujem minuloročné miesto, na rohu Hlavného a Františkánskeho námestia, mali by tam byť tie dva stolíky, ktoré postupne ovládneme
missy: ak nás počasie nevyženie do Kristiána
kaska: kľudne sa vráť aj po divadle
large: kto môže a chce, ten príde, nútiť nikoho nebudeme! A ako píšem vyššie, Kristián to istí!