boris.ko - ved aj ja viem ze je, mam jeho podpis v indexe.
Ale svet je tak velky, ze pravdepodobnost pohybu dvoch ludi v tej istej oblasti a v tom istom case, pricom obaja su mimo svojich beznych "teritorii" je asi taka, akoby som vyhral v lotte alebo stretol yettiho. Ale raz to muselo prist. Mozno sa raz pretnu aj cesty nejakej nasej a tronackej cyklovypravy ... kto vie ...
Ked si tak prezeram tie fotky z Vihorlatu, tak musim konstatovat, ze ste boli makki - ziaden bajk nevidno hore na samotnom Sninskom kameni
To ked svojho casu Smolik vyhral Zavod mieru (skor narodeni si mozno na take este pamataju), tak to nas horolezecky oddiel oslavil vystupom s bajkom na Cukrovu homolu v Zadieli (klasickou cestou, obtiaznost II )
Ale ved nie vzdy take divociny jazdime. To len domaci nam ukazovali lahodky... Ako som pozeral na http://www.tronkosice.sk, tak cesty sa nam uz pretali neraz, len sme na nich neboli v tom istom case... (napr. celkom tesne Silicka planina - nase 4.4. a vase 25.4.) Ale je toho viac...
Jaj, ved nie vsetko sa zverejnuje... Ale kto chce kam...
dnesny vyjazdik ...obec suche a po hlavnej domov..asi sa uz vykaslem na bike kazdy den chodim domov mokry ako mys a supnem sa do lesa s mojim bubu prechadzkovat a tych hadov co je po cestach nechce sa niekomu zajtra okruh HE ohradzany sopkovce n.ladickovce HE ? start okolo obeda
nevadi aspon nieje nuda a je co citat ja dnes s defekom aj fukalo uz dost sem tam mraky...zajtra mozno este pojdem ale neviem naisto..mozno niekam hore na ML nieco kratke
Minikin sa porúčal, tak tu nastupujem ja, ďaľší zo šestice Bardejovčanov, ktorí sme strávili pekný víkend u Vás na biku. Dokonca po tom krutom tigrovi ktorý sa mi ušiel pri záverečnom zjazde zo Sninskej skaly, už udržím myšku v ruke, takže aj ja tu hodím niečo čo zachytila optika môjho foťáku.
konecne dajake fotky ta tade moj bike by asi chytal defeky jedn radost vcera mi nesiel net volica sukov krasny brod a po hlavnej domov ale dnes ma na bike uz nikto nedostane mrzne az to prasti a aj na drevo musim ist do lesa bluebiker pozri balturs boli v mosztanczi hrat volejbal ci co
nejaké foto odo mňa keď už bardejovčani nejaké dali. Bolo super. Sobota Poloniny a nedeľa Sninsky kameň a Morske oko 9 - 10. 2010. Včera len take flákanie pri Starine a dvakrát som si dal Snina Stakčín
No aj ja pridám niečo ohladom akcie hrebenovka
Bolo super-Bardejovčania su super parta som rád že som mal tu čest spoznat nových ludi a podakovat im za návštevu v okolí Sniny
pekne fotky ja som to uz zabalil vcera baskovce aj to pracovne a dnes este musim skocit na postu koskovce co to mas za bike ondro...dajaky novy?
bluebiker ok sprava precitana keby vysiel vikend za zabehnem hore a dame aspon palotu aj ked ja by radsej aspon komanczu viem ze chladno ale tolko sa obetujem co uz ked km malo toho roku spocitane 9880 bieda lenivost
Bodka bike nie je nový-jak sa to vezme skoro nový,ale vynovený,požičal som si od mojej Katky-teraz je v mojich službách a testujem ho,lebo som ho prerábal na kotúčove brzdy,na 9 kolo atd.Je to DEMA Asti a pekne spolahlivo sa správa v teréne Ak by mal niekto vážny záujem tak ho kludne predáme Fotiek by bolo viac,no mne skapal mobil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale svet je tak velky, ze pravdepodobnost pohybu dvoch ludi v tej istej oblasti a v tom istom case, pricom obaja su mimo svojich beznych "teritorii" je asi taka, akoby som vyhral v lotte alebo stretol yettiho. Ale raz to muselo prist. Mozno sa raz pretnu aj cesty nejakej nasej a tronackej cyklovypravy ... kto vie ...
Dokonca ho mozno najst aj na webe
http://www.tronkosice.sk/Gaston/
Ufff, ked som si tak prezeral ten zaznam, tak neviem, neviem ...
BTW - vdaka za tie slubene zaznamy
To ked svojho casu Smolik vyhral Zavod mieru (skor narodeni si mozno na take este pamataju), tak to nas horolezecky oddiel oslavil vystupom s bajkom na Cukrovu homolu v Zadieli (klasickou cestou, obtiaznost II )
Jaj, ved nie vsetko sa zverejnuje... Ale kto chce kam...
Ta Cukrova homola to bol teda uz riadny ulet.
Pista, nieco take?
Uz koncim
Bolo super-Bardejovčania su super parta
bluebiker ok sprava precitana keby vysiel vikend za zabehnem hore a dame aspon palotu aj ked ja by radsej aspon komanczu