Takže zajtra bude odchod o 11:00 z Budatína. Trasa povedie po najlepšom čo je v Kysuckej vrchovine, čiže singláče nad Snežnicou a Vadičovom. Tempo ako vždy light.
Dnes super povozenicko cez Strecno na Polom, popod Hoblik do Visnovskej doliny a nasledne ten novo-objaveny singel, co sme skusali minulu nedelu popri opekani. Zacali sme s Bercom dvaja a skoncili sme piati. Vdaka za pekny vylet chalani. A sorry, ze som sa s vami ani nerozlucil, ale nejako som mal nakoniec naponahlo. No stihol som vsetko tak, ako som mal . I ked nadoraz..
To Iceman: Na ako dlho vidis ten zajtrajsi vylet? Kedy odhadujes navrat?
tak este nieco k visnovskemu trailu. ak by sa ho niekto pokusil najst, dnes ho Vlado oznacil kusom dreva a trail je v smere druhej sipky. je to cca 2 km nad vlekmi. (len aby niekto to drevo nezahodil )
dnes vo štvorici - Iceman, assouvi, Peťo a ja...najprv do Zástrania, cez Ostré na Vreteň, nejakým novým chodníčkom, ktorý sme nakoniec aj tak nejako netrafili...ďalej cez Vadičov už len v trojici, pauzička s pizzou v RS s šikovnou obsluhou , zvažnicou na hrebeň a potom už len po červenej po hrebeni až nad Gbeľany, Iceman zbehol do Krasňan, my sme šli s Peťom ďalej ale asi po 500 metroch musel prejsť po nejakom ostnatom drôte, defekt vpredu aj vzadu...takže sme mali kopec roboty nakoniec a radšej sme potom už zbehli len do Gbelian a cez Mojš domov...lístia bolo požehnane, takže ani medvedie stopy neboli...
Dnes to bol fajn výjazd. Lístie bolo kvalitným spestrením. Nabudúce hádam už trafíme chodník, po ktorom som chcel ísť. Zajtra sa opýtam Skicoola Inak technické problémy som mal aj ja. 2 km od domu sa mi povolila kľuka. Našťastie som to mal kúsok a došiel som ešte domov.
Ja som sa dnes vybral uplne inym smerom. Rozhodol som sa ist do Turia a po prvykrat vyskusat cestu od horarne hore na Krizavu. Musim povedat, ze poriadne som sa pritom zapotil. Odmenou vsak bol skvely vyhlad a zjazd dole. Skoda ze mi odisli baterky vo fotaku a tak mam iba par zaberov...
Neviem, či poznáte cca 300-400m singláčik cez borovicový lesík, ale ak nie, tak sa nachádza cestou z Kamenného diela po žltej značke po posledných skalných prahoch treba odbočiť vpravo..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
o 11 00 sa budem tesit na obed,bohuzial v robote
To Iceman: Na ako dlho vidis ten zajtrajsi vylet? Kedy odhadujes navrat?
Som rád že sa Vám páči
...NEDEĽA
...11,30
...LIDL. 2.
...HRADISKO..OVČIARSKÝ TRAIL..H.PODHRADIE..LIETAVA..L.HRAD..PODHORIE..LIETAVA..BREZANY.ZA