ale to, ze mas ram za 2600 a kolesa za 3000 nic neznamena...nebudes predsa len kvoli tomu, ze chces kolesa za 3000 zhanat ram za 3100...len aby bol ram drahsi
Federer, velmi by ma zaujimalo, ake ramy su od Speslu lepsie ako S-Works. Pouc nas. Ale prosim objektivne a nie kecy typu "ale ina znacka je podla mna lepsia". Okrem toho od urcitej urovne ramu je debata o tom, ze ram je dolezitejsi uplne bezpredmetna a bajk robia kolesa...
Csss... je to zaujimave ale natahujete a doberate sa tu na tom ci ram stoji tolko a kola tolko....a preco vas to sere ? proste ak mas na to tak si to kupis ak nie tak len ticho zavidis a ked okolo teba prefrci taky tatos tak si len utries slinu a mozes dalej sliapat.... aj tak aj tak zalezi na tom kolko km nabedas na tom tatosovi lebo unavis sa tak na ocelovom favorite ako aj na super karbonovom biku a o to ide aby si nieco robil so svojim zdravim a nie sedel doma a cumel na to delo....
Tak keby som mal dat do bicykla cca 5000-6000 EUR tak jednoznacne ram rucne vyrabany od taliana uz len preto lebo ta firma existuje aj 60 rokov..a ma vacsie skusenosti......
Tak keby som mal dat do bicykla cca 5000-6000 EUR tak jednoznacne ram rucne vyrabany od taliana uz len preto lebo ta firma existuje aj 60 rokov..a ma vacsie skusenosti......
Nemyl si pojem tradicia s pojmami ako kvalita a skusenosti, nijak to spolu nemusi suvisiet. Spesl je vo vyvoji kompozitov podstatne dalej ako väcsina svetovej konkurencie a kludne ho mozeme zaradit do TOP 5 vyrobcov s vlastnym vyvojom.
Inak toto uz asi fakt nema zmysel riesit - je to galeria, tak sem dajte radsej dalsiu fotku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
preco?
nejak som to nepochopil
nejak som to nepochopil
LEBO! Moja klasická, neopodstatnená a podrypávačská narážka, asi ako Riťči a kompadres.
ale to, ze mas ram za 2600 a kolesa za 3000 nic neznamena...nebudes predsa len kvoli tomu, ze chces kolesa za 3000 zhanat ram za 3100...len aby bol ram drahsi
teraz sme sa uz zase bavili o niecom inom ...
Nemyl si pojem tradicia s pojmami ako kvalita a skusenosti, nijak to spolu nemusi suvisiet. Spesl je vo vyvoji kompozitov podstatne dalej ako väcsina svetovej konkurencie a kludne ho mozeme zaradit do TOP 5 vyrobcov s vlastnym vyvojom.
Inak toto uz asi fakt nema zmysel riesit - je to galeria, tak sem dajte radsej dalsiu fotku.