no co uz si zdravy?kde si vlastne teraz?tu dnes bolo paradne sice chladno aj vietor ale ved je jesen tak nemozem nadavat skusil som iba kratky slnecny vyjazdik do radvane bol dobre ale uz citim ze celo horuce hlava zacina boliet...prefukalo dutiny..kalinov kedy? balturs este stale na to cakaju..teraz by vikend mohol aj vyjst..
bluebiker pekne zatrepane kolesa radost potom cistit taky bike islo to vobec pretocit? hej vikend vypada ze bude ok a hlavne veterno - foto PL
vcera v.ladickovce pracovne a dnes topolovka tiez pracovne...ked pomaly tak sa da ale uz to nieje ono stale spoteny uz niekolko dni sa pohravam z myslienkou na vyjazd do Polska ale vzdy ma odradia ranne mrazy potom ten kopec palota-hranica stupak a zase tie rozbite cesty na polskej strane neviem co ma tam stale taha..mozno ten klud..iny sposob zivota..skratka sa mi tam paci.. aj vecer je uz skoro tma fakt sa neviem rozhodnut chel by som aj sa mi nechce ani z voza ani na voz ...je to dost daleko na koniec oktobra...jazdia tade este nejake auta alebo uz len medvede na ceste sa vyhrievaju? bikemobil mi skoncil kredit...uz som ani nedobijal kasem na to.
zajtra by som mal ist do udavskeho mozno..este sa uvidi..stve ma to polsko
ale by som predsa len isiel tak uz beriem aj fotak
nehrozííííííí do toho mrazu ma nikto nedostane potom kolo obeda pobeham udavske a mozno aj HE skocim pobicyglovat
aj zbaleny som uz bol ale zase pohodlnost zvitazila pockam si ja do jari na dialkove vyjazdy
Bodka sa nudí strasne okolo 10 mozno skor sa vyberiem uplne nudnym pomalym tempom len tak aby som z biku nespadol smer HE ....a ked na nejakeho cyklistu natrafim tak sa nanho zavesim a uz sa ho nepustim .... a pojdeme kym nepopadame od unavy a vycerpania ale nie iba zartujem fakt sa nudim..idem sa len tak povozit slnka ma byt dost zapnem mp trosku
ta ja neznam...vypisuju na shmu ze tu ranne mrazy nesu a u nas furt kazde rano sicko bile dnes jasenov len tak na otocku...dajak se nam rozfukalo ale to nic oproci tomu co hore u plsku jak kukam predpovede salenota tam riadna aspon ze slnka mame dostatocne aj zajtra nieco okolo plota dam a stredu se idzem hlasic ta dufam ze pocasie este vytrime na bike ale malo by caly tyzden byt relativne ok caff.
inaksi uz lem 5 mesace vytrimac a krucime zas na polno new km
dneška som bul pobikovac u vašim kraju , poobžirac toten Sninsky Kaminčok.... ,....
Bulo fajne , počasie paradne , hore kus fukalo ale inak pohoda....aj som chcel volac....ale vecka sebe dumam , že nebudzem rušic v takej chvili.....dakedy dame aj spoločne....
Dnes len také krátke prevetranie na Umarteho s Marienkou a v Belej nám bol oproti Marcel a poobede som mal nejaké povinnosti. Ale včera sme boli 7 na Sokolích skalách cez Valaškovce a potom cez Stupaňovú do Kamenice na a domov. Super počasie a ten zjazdík dole lúkou do Kamenice nemal chybu No zase na druhej strane ten karambol v Dlhom nebol sranda, ale skončilo to bez ujmi na zdravý. Ale bolo super.
ta ja se asi do tej sniny prizenim bo tam furt jest s kym bicyglovacc tu se mi nikoho nedari prehutorec na bike dnes rokytov navsteva znamych zajtra idem HE okolo 11 uz budem volny dufam tak ak by predsa len niekto...tak bolo by to super..
hocikam uplne pomaly..bike cesta do polska asi nikoho nenahovorim ze?
No ja som vcera dal 142km VT-HE-ML-HE-VT z priemerom 26.1km/h a idem idem si do ML a vidim v hankovciach ze Dedacov no tak idem kuknut ci nahodov neuvidim bodku ta nevidel som ho dosiel som do ML za 2h15min a to je 72km z VT idem do tesca kupit vodu ale pozeram ze tesco jake male som sa zacal smiat sak to jednota vo vranove veksa a tak nakupil som a davaj nazad do He trochu ma trapil proti vietor ale dosiel som do He a zatial priemer 25.6km/h a si hovorim ze ked dojdem do VT tak musi byt 26km/h a sa podarilo 142km z priemerom 26.1km/h celkovy cas 5h25min.Bodka ked chces zajtra idem na bik tak by si mohol ist somnou moje cislo 0940859892
mal si napisat skor ze pojdes hore do ML...mohol som sa pridat
nezavolam uz nemam kredit pod do polska
ale pomaly ne 26 mne staci teraz v jeseni aj 17 priemerka s fotenim..
Bodka to máš zato, že chodíš len po ceste treba aj terén vyskúšať Mi sme včera s Marcelom sme dali len tak Sninsky kameň, bolo super počasie tak prečo nie?
neska ukazovali ML v spravach ..balturs pise ze 13.11 by se mal otvarac prechod kalinov-moszscaniec ...a robo ze mal narodky mi cul ta sicko najlepsi dakedy este spolu pobicyglujeme
Bolo nás 8 ks Ja,Jonky,Matobiker,Milošbiker,PištaV,StanoS,Marcelbiker,DivjTatar...No samí skvelí ludia na bikovačku,len pred koncom výjazdu som ledva ustál karambol na ceste domov... ešte že reflexy fungujú a nikto nelahol... Ináč pohoda-hodnotím výjazd na výbornu,lebo na niektorých miestach som ešte nebol...a zjazd po lúkach medzi Kamienkou a Kamenicou-úžas
dnes rano smer ML ale slnko nic tak sklamany otocka HE ani som hore nefotil nechaval som si baterky na PL v HE nuda tak hore navstivit chlapcov z SV pokec a smer stakcinska roztoka len tak bo nic ine ma uz nenapadlo stade domov cez lackovce.dnes bolo fakt teplo este zajtra nieco musim vymysliet
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vcera v.ladickovce pracovne a dnes topolovka tiez pracovne...ked pomaly tak sa da ale uz to nieje ono
zajtra by som mal ist do udavskeho mozno..este sa uvidi..stve ma to polsko
ale by som predsa len isiel tak uz beriem aj fotak
aj zbaleny som uz bol ale zase pohodlnost zvitazila
Kto by mal zajtra záujem pobikovat-prosím hoddte návrhy...sem-rád sa pridáme-najlepše niekam do lesa...
Ja sa prisposobim
inaksi uz lem 5 mesace vytrimac a krucime zas
dneška som bul pobikovac u vašim kraju , poobžirac toten Sninsky Kaminčok....
Bulo fajne , počasie paradne , hore kus fukalo ale inak pohoda....aj som chcel volac....ale vecka sebe dumam , že nebudzem rušic v takej chvili.....dakedy dame aj spoločne....
Davam aj por foto....
hocikam uplne pomaly..bike
nezavolam uz nemam kredit
ale pomaly ne 26
je 20.00 a prsi