ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Navrhujem, aby sme sa stretli o 10.00 pri 2. kameňolome. Vhodné náradie bude lopata, motyka, hrable a podobne. Všetci dobrovoľníci sú vítaní...
mi niečo uniklo?
Časť singlu pod lístím - zábava (ešte že tam sú c-čka
...V spolupráci s Mestskými lesmi Bratislava a občianskym združením SLOMBA kraj v tomto roku oficiálne otvorí singletrack Cerová dráha. Ide o 10 km dlhý úzky chodník pre zdatnejších cyklistov s prírodnými prekážkami, ako je potok, kamene, korene stromov a podobne...
viac: http://bratislava.sme.sk/c/5707114/zupa-chce-podporit-rozvoj-cyklotras.html
lebo ak áno tak je to v poriadku.Pretože keď to tu tak od počiatkov čítam tak som nemal nejaký pocit,že by nejaká slomba sa podielala na tej všetkej robote ohľadne singla.
okrem toho neviem či by som bol z toho až tak nadšený.. celé mesto nato sralo, Laco pobehoval po úradoch ako splašený kvôli papierom, všetko sa odmakalo svojpomocne, hádky a problémy s lesákmi a polovníkmi.. celá trasa už je legálna, vyznačená.. a hotový singel nejaký župný pimprdlák ide otvárať?
medializácia je fajn, a ak budú nápomocný v ďalšom predlžovaní a napájaní singla beriem všetko speť..