robi problem,vzdy asi tak po 2 kilakoch zacne divne hucat sekavy zvuk prehriata nemoze byt skusal som dosticky prejst brusnym papierom ale pomohlo to tak na chvilku.su sice pomerne lacne ale neni mozne aby boli az take smejdy a toto robili neviem ci vymenit kotuc za nejaky kvalitnejsi v servise mi povedal ze nemam tak prudko brzdit ze sa tam vytvara sklovita vrstva ale co ma chodit dole kopcom pesi vedla bicykla to mi hlava nebere.skuste poradit dikes
posledný komentár: 22. 7. 2024 o 22:37
posledný komentár: 9. 3. 2023 o 18:23
tom ze to robi len mne...
piesty by mali tlacit dosticky kolmo na kotuc, ak pritlacaju pod uhlom, moze to sposobovat zvukove efekty.
a aj ak v zjazde mas brzdu bez prestavky stlacenu.
je lepsie brzdit prerusovane, lebo naozaj moze povrch dosticiek zosklovatiet tym, ze sa oblozenie prehreje.............
hlavne v dlhych zjazdoch
takze milacikovia to mozno zle spravili ked ho skladali
snazil som sa zatazovat prednu brzdu a ta nenehala dlho cakat a skripe si veselo tiez.ze by boli obe zle nastavene?otazka?
keby ze mas nejake avidy,hayesy to by si sa neznepokojoval keby ti to robili?mozno moc
vymyslam ale k...a neviem si pomoct vadi mi to no a nemam potom taku radost z jazdy ked mi
tam furt cosi skripe ako by tie brzdy malo urvat uz nacisto.mozno fakt silno brzdim
čo tym mysliš, že "nešúcha mi brzda ani nič"?
Ešte doplňujaca otazka: nemal si nahodu bike "hore nohami"? Ak ano, mas zavzdušneny system a to je trochu iny problem.