Zdravim,chcem sa spýtat ake skusenosti mate s tymto radenim od SRAM-u x.0 grip shift....momentalne mám radenie klasické páčkové tiez od sram-u x.7 som snou spokojny ale chcel by som vyskusat nieco nove,napr. toto...
Nech sa páci,kazdy názor je vitany...najlepsie taky co to uz jazdili...; )
tak po dlhej dobe mám tiež tento typ radenia, avšak radenie na prešmykači ide trochu ťažšie, ...vyskúšal si to aj žihadlo5 a takiež skonštatoval , že to ide ťažšie
....akým spôsobom to poriešiť, aby to radilo ľahšie??
tmax, predok vs. zadok , musím viacej sily vynaložiť ľavou rukou pri radení na píle, ako pravou pri radeni vzadu na kazete.....som sice pravák, t.j. ľavá ruka je slabšia....ale tu je to citeľné...
Ja ti neviem, nemáš špinavé bowdeny alebo to možno pociťuješ len pri radení na veľkú pílu a máš príliš dotiahnutý horný doraz. Ja nič také u seba nepozorujem (resp. sa tým nezaoberám a ak je to aj u mňa, je to malichernosť, tak si ju neuvedomujem), no možno som menej "citlivý". Nie je to len tým, že vpredu musíš na preradenie otočiť o väčší kus ako vzadu?
Ešte mi napadlo jedno: keď som mal predošlý prešmyk, ktorý už mal veľmi tuhý chod, tiež bolo radenie ťažšie. No prešmyk bol v takom stave, že dolu prakticky nepadal a musel som mu pomáhať nohou (ak som náhodou zhadzoval ).
Hmm, tak potom je naozaj niekde chyba. Ja by som pozrel:
- chod prešmyku (nečistoty, zapečené čapy),
- horný doraz,
- chod gripu (interný problém),
- kabeláž *****né bowdeny).
Iné mi naozaj nenapadá (leda že by sa radeniu nejako nepáčil topswing prešmyk a dané vedenie lanka...).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
....akým spôsobom to poriešiť, aby to radilo ľahšie??
a co som si skusil sift nizkej rady, aj ten siel podstatne lahsie
- chod prešmyku (nečistoty, zapečené čapy),
- horný doraz,
- chod gripu (interný problém),
- kabeláž *****né bowdeny).
Iné mi naozaj nenapadá (leda že by sa radeniu nejako nepáčil topswing prešmyk a dané vedenie lanka...).