Dalsi rok presiel, danove priznania sa blizia, 2% z nich tym vydriduchom vo vlade nenecham...
Plati to co minuly rok? Podpora Slomby cez BTVT, rovnaky postup?
BTVT:
Preco mate na svojej stranke v tlacive vyhlasenia predvyplnene v riadku 15 ICO: 42075713
a na stranke rozhodni.sk je 42075173 ??? Ktore je spravne?
Stale su tam navody pre rok 2008??? To akoze nic s tym nerobite? Ved registrovani u notara pre 2% ste aj pre tento rok, tak co sa deje? A k tej chybe v ICO: to aj minuly rok ste to tam mali zle? Pretoze som Vam posielal prave tak a ze vraj Vam to doslo! Takze danovaci nie su az take a poslali to aj ked som tam mal zle ICO? Opravit, lebo:
Takze plati to co minuly rok, 2% z dane pre SloMBu treba poslat na Bike Team Vranov n/Toplou.
BIKE TEAM VRANOV NAD TOPĽOU
Adresa: Sídlisko Okulka 16/12, 09301 Vranov nad Topľou
IČO: 42075173
Právna forma: Občianske združenie
Číslo účtu: 2620019318/1100 (Tatra banka, a.s.)
Zdravím. Aký je stav s vydávaním členských preukazov? Uvedomil som si, že môj ročný členský príspevok už asi uplynul a mal by som zaplatiť ďalší. A samozrejme by som sa známym rád pochválil svojím preukazom.
A SloMBA tričká sa ešte budú robiť? Alebo dresy... videl som nejaké dobré návrhy na dresy.
Cemba je podla sprav z bike-forum.cz oddnes bez vykonneho vyboru a byvaly predseda bude od buduceho vyboru (ak nejaky bude) ziadat 250tis ceskych korun za nevyplatene cestovne naklady, takze az tak dobre na tom Cemba nie je
nemyslel som vytunelovat v zmysle ukradnutia clenskych prispevkov.
ale po precitani clanku som sa dozvedel, ze Kvasnicka ako predseda cemby dohodol nevyhodne podmienky pre cembu oproti svojej sro a este chce od cemby aj vratenie cestovnych vydavkov..................
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plati to co minuly rok? Podpora Slomby cez BTVT, rovnaky postup?
BTVT:
Preco mate na svojej stranke v tlacive vyhlasenia predvyplnene v riadku 15 ICO: 42075713
a na stranke rozhodni.sk je 42075173 ??? Ktore je spravne?
Stale su tam navody pre rok 2008??? To akoze nic s tym nerobite? Ved registrovani u notara pre 2% ste aj pre tento rok, tak co sa deje? A k tej chybe v ICO: to aj minuly rok ste to tam mali zle? Pretoze som Vam posielal prave tak a ze vraj Vam to doslo! Takze danovaci nie su az take
http://www.btvt.sk mi hlasi ako "Nahlásená škodlivá stránka!" WTF?
BIKE TEAM VRANOV NAD TOPĽOU
Adresa: Sídlisko Okulka 16/12, 09301 Vranov nad Topľou
IČO: 42075173
Právna forma: Občianske združenie
Číslo účtu: 2620019318/1100 (Tatra banka, a.s.)
predvyplnene dokumenty:
vyhlasenie: http://www.slomba.sk/upload/vyhlasenie.doc
potvrdenie o zaplateni dane: http://www.slomba.sk/upload/potvrdenie_dan.doc
Toto vyhlasenie je potom potrebne zaslat na [email protected] aby SloMBA vedela kolko penazi ma pytat od BTVT.
Dakujeme
A SloMBA tričká sa ešte budú robiť? Alebo dresy... videl som nejaké dobré návrhy na dresy.
to kto bol?????
prečo cestoval, keď na to nemal?
http://www.bike-forum.cz/forum/pohreb-cemby.html#unread1
Ty jo.
ale ved vlastne aj tu, ked chalani zakladali slombu, takmer kazdy potencialny clen sa pytal co z toho bude mat.............
maly kopec aby sa do neho mestil tunel.
a clenske som na tento rok aj tak este nezaplatil, aj ked by som uz..
ale po precitani clanku som sa dozvedel, ze Kvasnicka ako predseda cemby dohodol nevyhodne podmienky pre cembu oproti svojej sro a este chce od cemby aj vratenie cestovnych vydavkov..................