Ak máte pripomienky k vzhľadu, farbám, písmu, alebo niečo nefunguje ako má, prosím napíšte o čo ide a verziu vášho prehliadača, operačný systém a rozlíšenie obrazovky. Predpokladám, že sa design ešte bude doľaďovať najbližšie dni, podľa pripomienok.
Vďaka
posledný komentár: 3. 5. 2008 o 19:37
len v uvode je akosi prazdno okolo kalendara
radsej postupovat pomaly a kvalitne, zatial aj tak plati
nech su take pekne ako doteraz farebne a blikajuce
a google vyhladávač oceňujem,hlavne pre návštevníkov,začiatočníkov..atď..,ľahšie prehladávanie vo fóre...
ako pozerám,ešte nefunguje,ale to je detail
chce to zmensit font alebo aspon spravit jemny podklad....podobne ako v diskusii - striedavo
ale oceňujem možnosť komentovať, lebo niektoré príspevky v bazári po tom priam volajú...
1. Homepage sa mi nacitava az neprijemne pomaly (oproti mtbs a bm je to radovo pomalsie).
2. To, ze bleskovky nie su samostatne a su zaradene medzi vsetky ostatne clanky sa mi nepaci - bleskovky som cital pravidelne a boli prehladne zoradene v jednej casti, vyrazne lepsie sa v tom orientovalo, teraz "miznu" medzi tymi ostatnymi autorskymi clankami a vznika skor chaos nez poriadok.
3. Chyba mi prepojenie medzi 5 najnovsimi clankami a starsimi clankami nizsie - prehladnejsie by bolo, keby starsie clanky pokracovali hned pod 5 najnovsimi (stacilo by aj na polovicnej sirke stlpca, v druhej polovici moze byt kludne prave kalendar s reklamami na vysku).
4. Kalendar nezobrazuje nazvy/cisla mesiacov, takze mozno len hadat, ze je zobrazeny aktualny a nasledujuci mesiac - vyzera akoby nebol dorobeny. A neda sa v nom prekliknut na dalsie mesiace a teda pozriet si z homepage dalsie chystane akcie.
5. Medzi jednotlivymi starsimi clankami nizsie aj jednotlivymi inzeratmi v bazari je strasne vela prazdneho miesta a vsetko je to zbytocne velkym fontom - vyzera to divne. Zmensenim medzier a fontov by dalo sa na jednu stranku dostat toho viac a vyzeralo by to lepsie.
6. Aj mne sa zda neefektivne, aby clovek v bazari musel zobrazovat cenu a kontakt dalsim klikanim (a nacitanie teda netrva 0,1 s).