Kazdy seriozny vyrobca/predajca ich tam dava. By si mohol poznat vyhlasku a nepisat take blbosti. Okrem toho ak su odrazky spravne uchytene, tak neviem ako by si sa vdaka nim mohol zabit. Skor sa zabijes ak Ta v noci trafi auto, lebo Ta neuvidi ak ich nemas.
P.S. To samozrejme neznamena, ze sa mi to s odrazkami paci, ale to je vedlajsie.
Tak to som zvedavý na cenu ale nieco okolo 900 eur asi bude. A jezus máš pravdu nevšimol som si. neviem ale keby mi to niekto ponúkneDI2 tak asi zoberiem klasiku oproti elektronike zdá sa mi to byť spoľahlivejšie, ale nemôžem nič hovoriť kedže som ju ešte neskúšal.
ps.: som zvedavý v ktorom roku bude aj sora,tiagra na elektro ale hádam za chvíľu bude aj 105 a tou to asi skončí pretože dávať nižšie sady do el. podoby by sa im nevyplácalo. a neviem kto by to kupoval.
Jezus nie nie,pravdu nemas.na Di2 mam odjazdene cca 17000 km.omotavka je dole lebo uz treba novu.bateriu nabijam po cca 2700-3000km takze vydrzi dost.no a ako som spokojny?parada,japonci to vymakali.zatial nebol ziadny problem ani v dazdi ani v horucave,v mraze som nejazdil.
ale janosik,ved ja netvrdim,ze je elektronika lepsia ako mechanika.mal som aj mechanicku sadu,a fungovala rovnako dobre. di2 je o cosi pohodlnejsia ale to nemeni nic na tom,ze na bicykli treba slapat
dura ace ma jeden problem a to je malo polohovatelny smykac.3 polohy sa velmi zle doladuju a to aj ked mam nastavovaciu skrutka na bowdene.Nejazdim krizove prevody ale ak si nastavim napr 53/19 a potom hodim podlahu tak sa vzdy retaz dotyka smykaca a vtedy je potrebne doladit skrutkou.To sa mi na recorde nikdy nestavalo a prave ta elektronika by to mala zostelovat sama.Vzdy som preferoval campu no dal som sa nahvorit a nie som nadseny.
dura ace ma jeden problem a to je malo polohovatelny smykac.3 polohy sa velmi zle doladuju a to aj ked mam nastavovaciu skrutka na bowdene.Nejazdim krizove prevody ale ak si nastavim napr 53/19 a potom hodim podlahu tak sa vzdy retaz dotyka smykaca a vtedy je potrebne doladit skrutkou.To sa mi na recorde nikdy nestavalo a prave ta elektronika by to mala zostelovat sama.Vzdy som preferoval campu no dal som sa nahvorit a nie som nadseny.
Neviem kde je chyba - vozim kompletnu Dura Ace 7900 uz druhu sezonu a nemusel som nikdy nic doladovat. Na velky prevodnik (poslednu polohu predneho radenia) odjazdim 9 najmensich pastorkov na kazete bez problemu...
Di2 je uz naprogramovana z vyroby takze nic dalsie programovat netreba.montaz resp.nastavenie je velmi jednoduche,strana 49:http://bike.shimano.com/publish/content/global_cycle/en/us/index/products/road/di2/training.html
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
novy kus v mojej garazi v zakladnej vybave pred upravami
P.S. To samozrejme neznamena, ze sa mi to s odrazkami paci, ale to je vedlajsie.
cierne by boli lepsie ale kolesa som kupoval ked boli v ponuke len strieborne.no a cena...tak to radsej ani nepocitam.
ako často nabíjaš ten akumulátor(batériu) ?
a nerobí to šarapatu keď je teplo alebo mráz?
ps.: som zvedavý v ktorom roku bude aj sora,tiagra na elektro
Neviem kde je chyba - vozim kompletnu Dura Ace 7900 uz druhu sezonu a nemusel som nikdy nic doladovat. Na velky prevodnik (poslednu polohu predneho radenia) odjazdim 9 najmensich pastorkov na kazete bez problemu...
A ako pozerám http://bike.shimano.com/publish/content/global_cycle/en/us/index/products/road/di2.html#/site/product/detail/SC-7900 dá sa kúpiť aj computer ktorý ukazuje stav batérie a aj zaradení prevod, ale asi nemá tep...
samozrejme je aj indikator stavu baterie
a ten computer este bohuzial(pre mna) nieje v predaji,bude merat aj tep ci nadmorsku vysku+ostatne bezne funkcie
a pre priaznivcov campagnola:http://www.newsbikes.com/article-le-groupe-campagnolo-electrique-une-sortie-prochaine-63560676.html