a samozrejme aj "novoročný most" a musel som kôli nemu mimo naplánovanú trasu
Attachment:
04.jpg
DST: 18,03km * TIME: 1.18.43 * AVG SPEED: 13,74km/h ale rýchlejšie to v tom teréne ozaj nešlo a zvlášť po včerajšku TAKŽE EŠTE RAZ VŠETKÝM MNOHO ŠŤASTNÝCH KM
Lad je hnus, ale sneh ti co-to odpusti ( samozrejme aj padat sa clovek musi ucit ) Nechcem ist vsak prikladom tym mladsim, a preto vyhlasujem ze bez prilby na bike - len na vlastne riziko!!!!
adrenalin je svojim sposobom tiez droga nie ? inak viete ze aktivny a pravidelni sportovci maju po zanechani sportu zvysene riziko stat sa zavysli napr od alkoholu (kedze je najdostupnejsi ) ??
adrenalin je svojim sposobom tiez droga nie ? inak viete ze aktivny a pravidelni sportovci maju po zanechani sportu zvysene riziko stat sa zavysli napr od alkoholu (
moze to byt aj naopak, prestali, lebo zacali chlastat
a navykove su aj endorfiny, ked nemozem ist slapat mam normalne abstaky...
Keby si bol napr. na Poraci, tak by si vedel. A ak Ta to aspon trochu potesi, tak niekedy je lepsie ist sam podla svojho tempa. Vsak to poznas. Ale je pravda, ze vyjazd v malej skupinke ma svoje caro.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a tiež zopár klasických foto z
DST: 18,03km * TIME: 1.18.43 * AVG SPEED: 13,74km/h
TAKŽE EŠTE RAZ VŠETKÝM MNOHO ŠŤASTNÝCH KM
mal by si im naznacit, ze ak nie bike, tak na rade je chlast, drogy a pochybna spolocnost
Ak sa sem rodicia pozru, tak pochopia, ze uz hrozi len chlast a drogy.
ak nájdu správnu tému tak len drogy
moze to byt aj naopak, prestali, lebo zacali chlastat
a navykove su aj endorfiny, ked nemozem ist slapat mam normalne abstaky...
Kua chlapy jak vám závidím, že sa vás toľko nazbiera na bike.