no zdovodnovanie tej karmy, veru trosku zdlhave asi...a kebyze to ma este najeky mod (resp. admin) vsetko sledovat...no neviem neviem. zakladna myslienka dobra, uz to len dotiahnut do realizovatelnej formy
Mne sa to tiež pozdáva, ale bude s tým kopa roboty uvidíme.
Inak radšej vymažem celú tému ako mazať jednotlivé príspevky, najmä ak je už od začiatku od veci a je veľká pravdepodobnosť, že ten čo ju vytvoril sa tu už neobjaví.
To s tym dovodom bol len taky napad...Chodil som kedysi na jedno forum,kde to tak fungovalo.Ked si chcel niekomu dat karmu,objavila sa ti kolonka a tam si mohol dopisat nejaky text....akoze karma + lebo ja neviem...modre oci..bla bla. Sledovat by to nemalo byt zas taky problem. Keby sa dal spravit vypis pohybu za den povedzme modovi,ktory by len pozrel ci nema niekto dva niky a neposiela sam sebe. Na tom spominanom fore to napr. fungovalo aj tak,ze ked si niekomu karmu dal..musel si potom poslat dalsim roznym 5 ludom,kym si mohol dat karmu znovu tomu jednemu...Ono to su vsetko len pozorovania a typy. Ved skusme vsetci nejake napady hodit sem a prideme na nieco pouzitelne.
Keď som písal predchádzajúci príspevok, tak som rozmýšlal aj nad akýmsi rankingom. Potom som však usúdil, že v phpBB je to nerealizovateľné. Moje úvahy vyzerali asi takto:
Každý príspevok by mal dve tlačidlá - palec hore a palec dole. Prečítam si príspevok, pozdáva sa mi, čo je napísané, môžem prideliť palec hore. Príspevku o ničom môžem prideliť palec dole. Aby sa zabránilo neobjektívnemu pridelovaniu palcov, tak by bolo potrebné obmedziť dobu na ich pridelovanie, napríklad 48 hodín po napísaní príspevku, potom by sa "palcovanie" zablokovalo.
A bodovanie - ak v príspevku vyhrávajú palce hore (napr. o polovicu viac ako palce dole) tak 3 body, ak v príspevku vyhrávajú palce dole (napr. o polovicu viac ako palce hore) tak -1 bod a ostatné príspevky 1 bod. Prvé príspevky v téme (založenie témy) sa bodujú obdobne, ale päťnásobne.
Podľa počtu príspevkov a rankingu si každý urobí obraz o prispievateľovi...
Škoda, že je to nerealizovateľné. Oddelilo by sa zrno od pliev.
Zial takyto system ako popisujete, neexistuje ako mod do phpbb (alebo som zle hladal? Najdete nieco take na http://www.phpbb.com/phpBB/catdb.php?db=1 ?). A na pisanie takeho systemu cas naozaj nemam. Mozno bude nieco take v novsej verzii, ale nenasiel som to v dokumentacii....
Zial takyto system ako popisujete, neexistuje ako mod do phpbb (alebo som zle hladal?
Mno ako MOD nie ale ako HACK ano. Kazdopadne treba zistit ci to pasuje na aktualnu verziu phpBB a asi s tym bude nejaka praca. Ja by som sa na to vykaslal
Navrhujem aby moderatori od dnesneho dna vo vsetkych rubrikach
okrem "o Hocicom" mazali vsetky prispevky, ktore neriesia podstatu veci daneho prispevku,
tym myslim, vsetky prispevky, kde niekto osocuje alebo napada, kritizuje ineho clena fora hlavne ak neprispeje nicim hodnotnym do polemiky
o danom probleme
vsetky prispevky, ktore su mimo otvorenej temy, tym myslim, ak niekto riesi brzdove spalky tam kde sa porovnavaju dve hydraulicke brzdy....
no ja som upratal temu Pells 2007 kde som vyhodil 2/3 osocovacich prispevkov ...
dufam, ze sa na mna ROOT nenahneva...ale jednoducho chcem
aby tu clovek dostal odpoved na svoje otazky a nie aby sa musel prehrabavat cez tony bullshitu a osobnych invektiv
rovnako som trosku viac specifikoval nazvy niektorych tem, aby bolo hned jasne na co sa dotycny pyta....
Ako som pisal uz vyssie, mate plne pravo tieto veci mazat, ja s tym suhlasim, ale nechavam na osobne uvazenie, co je a co nie je "k teme". Samozrejme osobne invektivy do fora nepatria a ked sa budu mazat, snad si odvyknu uzivatelia ich pisat. Ak vsak posty logickym postupom prestanu byt k teme (napr. tie spaliky pri hydrualikach), bud rozdelit temu, alebo nechat tak...
to iceman: nemyslim, vsak ked ludia uvidia, ze ich debilne prispevky su tvrdo mazane tak naco by sa obtazovali ich tam pisat, nie?
ale urcite sa najdu aj blazni, co sa budu predbiehat, ze kto tam nepise skor nejaku debilinu.....
Suhlasim s tym aby sa mazalo napadanie druhych clenov, ale nesuhlasim aby sa mazalo ked sa tema zvrhne na inu.... to je uplne o nicom... treba ju rozdelit ako pisal cervo, ked to az tak strasne vadi.... To, aby sa pisalo len k teme sa neda dosiahnut, ani ked by si ako chcel.... A vymazavanie tomu nepomoze vobec, skor prida kopu dalsich osocovacich prispevkov... staci sa pozriet na Jokove vyroky....
A tymto davam jokovi do pozornosti, ze cenzorov teraz bude asi viac, cize pozor na klavesnicu...
A geroy, nehnevaj sa na mna, ale v pells nebolo nic o osocovani....
je normalne, ze sa v ramci diskusie moze odklonit od povodnej temy, ale to nie je dovod na mazanie
ina vec je, ked sa ludia slovne napadaju alebo prispievaju zjavnymi hlupostami, to by sa malo mazat nekompromisne
este ma napadla jedna vec s tym hodnotenim prispevkov a tem, ak by sa to dalo technicky vyriesit, a to tak, ze by sa mohli davat iba pozitivne body, povedzme od 1 do 5, pricom by kazdy mohol ohodnotit temu len raz
tema, ktora by bola odveci by nedostala ziadne body a upadla by do zabudnutia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak radšej vymažem celú tému ako mazať jednotlivé príspevky, najmä ak je už od začiatku od veci a je veľká pravdepodobnosť, že ten čo ju vytvoril sa tu už neobjaví.
Každý príspevok by mal dve tlačidlá - palec hore a palec dole. Prečítam si príspevok, pozdáva sa mi, čo je napísané, môžem prideliť palec hore. Príspevku o ničom môžem prideliť palec dole. Aby sa zabránilo neobjektívnemu pridelovaniu palcov, tak by bolo potrebné obmedziť dobu na ich pridelovanie, napríklad 48 hodín po napísaní príspevku, potom by sa "palcovanie" zablokovalo.
A bodovanie - ak v príspevku vyhrávajú palce hore (napr. o polovicu viac ako palce dole) tak 3 body, ak v príspevku vyhrávajú palce dole (napr. o polovicu viac ako palce hore) tak -1 bod a ostatné príspevky 1 bod. Prvé príspevky v téme (založenie témy) sa bodujú obdobne, ale päťnásobne.
Podľa počtu príspevkov a rankingu si každý urobí obraz o prispievateľovi...
Škoda, že je to nerealizovateľné. Oddelilo by sa zrno od pliev.
myslis nieco konkretne?
Mno ako MOD nie ale ako HACK ano. Kazdopadne treba zistit ci to pasuje na aktualnu verziu phpBB a asi s tym bude nejaka praca. Ja by som sa na to vykaslal
User Reputation System
http://phpbbhacks.com/download/6452
Karma Hack
http://www.phpbbhacks.com/download/2313
Advanced Karma Hack
http://www.phpbbhacks.com/download/3237
Karma MOD
http://www.phpbbplus.cz/kb.php?mode=article&k=53
to je asi iba na phpBBplus ???
okrem "o Hocicom" mazali vsetky prispevky, ktore neriesia podstatu veci daneho prispevku,
tym myslim, vsetky prispevky, kde niekto osocuje alebo napada, kritizuje ineho clena fora hlavne ak neprispeje nicim hodnotnym do polemiky
o danom probleme
vsetky prispevky, ktore su mimo otvorenej temy, tym myslim, ak niekto riesi brzdove spalky tam kde sa porovnavaju dve hydraulicke brzdy....
co vy na to Modi ? Cervo ?
dufam, ze sa na mna ROOT nenahneva...ale jednoducho chcem
aby tu clovek dostal odpoved na svoje otazky a nie aby sa musel prehrabavat cez tony bullshitu a osobnych invektiv
rovnako som trosku viac specifikoval nazvy niektorych tem, aby bolo hned jasne na co sa dotycny pyta....
No len aby to nemalo opacny efekt.
ale urcite sa najdu aj blazni, co sa budu predbiehat, ze kto tam nepise skor nejaku debilinu.....
A tymto davam jokovi do pozornosti, ze cenzorov teraz bude asi viac, cize pozor na klavesnicu...
A geroy, nehnevaj sa na mna, ale v pells nebolo nic o osocovani....
je normalne, ze sa v ramci diskusie moze odklonit od povodnej temy, ale to nie je dovod na mazanie
ina vec je, ked sa ludia slovne napadaju alebo prispievaju zjavnymi hlupostami, to by sa malo mazat nekompromisne
este ma napadla jedna vec s tym hodnotenim prispevkov a tem, ak by sa to dalo technicky vyriesit, a to tak, ze by sa mohli davat iba pozitivne body, povedzme od 1 do 5, pricom by kazdy mohol ohodnotit temu len raz
tema, ktora by bola odveci by nedostala ziadne body a upadla by do zabudnutia