Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Dnešný večerný výjazd opäť okolo Moravy. Po západe slnka tam, za tmy naspäť. Cyklochodník pri Devínskom Jazere a smer Vysoká je krásne ľadový. Vietor nebol taký silný a plusové teploty sú fajn.
Musím sa trochu hýbať a po tme som si už zvykol jazdiť. Baví ma to a cez deň mi to už pripadá také nudné
Chcel som ísť deň predtým, ale ten silný vietor ma odhovoril. Včera bolo úplne super a pri predpovedi počasia na dnes som nemohol váhať
Už len počkať na zmiznutie blata z lesa a vodosnehovoľadovej hnusoby z niektorých asfaltiek a bude to ešte lepšie, keďže v súčasnosti sú možnosti na jazdenie po tme v okolí Devínskej značne obmedzené, keď nechcem jazdiť stále po tých istých trasách alebo po hlavných cestách alebo sa zablatiť.
Ďalší príspevok do tejto skoro súkromnej témy
Dnešný krátky fotovýjazd do Devína. Morava je vyliata, Dunaj jej vodu asi vytláča. Cyklochodník z Devínskej je zaplavený v obidvoch smeroch.
Konečne som si po tme vyskúšal aj mini asfaltové stúpanie na Dolných Korunách.
Vďaka, sú to také narýchlo výcvaky, v zime by sa to nedalo, dnes bolo super teplo, vietor sa dal vydržať, takže som fotil trochu viac.
Snažil som sa o rôzne farebné kombinácie-zmena výváženia bielej.
Väčšinou 30 sekúnd, dlhšie sa mi chce málokedy čakať Nad 30 sekúnd len s diaľkovým.
milsu: nenapíšem to na 100%, ale keď si pozrieš poslednú panorámu-tažšie sa to dá rozoznať, ale je vidieť ako je to všetko zaplavené. Takže asi áno.
letuareg: nočné pohľady z Orešanských vŕškov... hmm
Dnešné podmienky priam ideálne na nočnú cyklistiku. Mesiac pred splnom a takmer bezvetrie. Po asfalte mimo áut sa dalo jazdiť bez svetla, toľko lumenov, či luxov dodáva mesiac a to dokonca bez elektrického napájania
Morava stále vyliata, pri skúšaní výšky zaplavenia na malom zaplavenom kúsku cyklochodníka som si trochu vody zobral aj to tretier
aj ja som bol len v lese to tolko nesvietilo ale zas mal som srnky dve a motali sa okolo man asi 3-4m kukali sme na seba a nevedeli co chceme .a cestou spat zas boli ale mobil mi ich nedokazal odfotit
rasto: popravde nerozumiem ohľadne čoho sa pýtaš. Stlačím diaľkové raz, spustí sa snímanie, počkám koľko chcem (skôr koľko vydržím) a stlačím ho druhý krát a je to. Nemám nejakú káblovú spúšť s časovačom. Originál je to 107,26s Lampu som len ku koncu preblikol, ináč by tam bol brutálny prepal.
lto: no to určite nie. Takéto jednoduché výcvaky ma bavia. Rád spojím cyklo výjazd a foto výjazd. Mesiac okolo splnu a dlhšia expozícia dodajú fotkám efekt slnečného dňa, čo sa mi páči. Ale vďaka.
Dnešný výjazd do dávno mnou nenavštívených končín. Po tme vyzerali ešte lepšie ako za svetla
Jemné blato v lese síce bolo, ale zamŕza. Vietor bol cítiť iba dole kopcom. Bolo už chladnejšie a veľmi sa mi nechcelo fotiť, ale aspoň na ukážku pár výcvakov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcel som ísť deň predtým, ale ten silný vietor ma odhovoril. Včera bolo úplne super a pri predpovedi počasia na dnes som nemohol váhať
Už len počkať na zmiznutie blata z lesa a vodosnehovoľadovej hnusoby z niektorých asfaltiek a bude to ešte lepšie, keďže v súčasnosti sú možnosti na jazdenie po tme v okolí Devínskej značne obmedzené, keď nechcem jazdiť stále po tých istých trasách alebo po hlavných cestách alebo sa zablatiť.
Dnešný krátky fotovýjazd do Devína. Morava je vyliata, Dunaj jej vodu asi vytláča. Cyklochodník z Devínskej je zaplavený v obidvoch smeroch.
Konečne som si po tme vyskúšal aj mini asfaltové stúpanie na Dolných Korunách.
Snažil som sa o rôzne farebné kombinácie-zmena výváženia bielej.
Väčšinou 30 sekúnd, dlhšie sa mi chce málokedy čakať
1-f/7,1, 30s, ISO200
2-f/8, 30s, ISO200
3-f/6,3, 30s, ISO200
4-f/6,3, 30s, ISO200
5-f/9, 61s, ISO400
6-f/7,1, 104s, ISO400
7-f/6,3, 6x30s, ISO400
taketo nočne som este neskusal, popravde este nebola prilezitost,ale v lete urcite nieco spacham z oresanskych vŕškov. vela zdaru aj nadalej
letuareg: nočné pohľady z Orešanských vŕškov... hmm
Morava stále vyliata, pri skúšaní výšky zaplavenia na malom zaplavenom kúsku cyklochodníka som si trochu vody zobral aj to tretier
rasto: popravde nerozumiem ohľadne čoho sa pýtaš. Stlačím diaľkové raz, spustí sa snímanie, počkám koľko chcem (skôr koľko vydržím) a stlačím ho druhý krát a je to. Nemám nejakú káblovú spúšť s časovačom. Originál je to 107,26s
lto: no to určite nie. Takéto jednoduché výcvaky ma bavia. Rád spojím cyklo výjazd a foto výjazd. Mesiac okolo splnu a dlhšia expozícia dodajú fotkám efekt slnečného dňa, čo sa mi páči. Ale vďaka.
Jemné blato v lese síce bolo, ale zamŕza. Vietor bol cítiť iba dole kopcom. Bolo už chladnejšie a veľmi sa mi nechcelo fotiť, ale aspoň na ukážku pár výcvakov.