Tož nazdárek bikery...
My včera menší výjazdik na ceste-Ja,Jonky,DuoV8.Dali sme južny rusnacky okruh SV-Stakčín-Kolonica-Ladomírov-smer Ubla-Klenova-Kalna roztoka-strmi kopecVupči-Stakčín-SV.Fajne bulo svicilo,na slnku možno aj 14 stupne-trebalo sa zobliekat... na január výborne-vydalo to niečo cez 50 kiláčov potom čajíček u Mecha-neskôr sauna v Z.Hámroch-perfektne zakončenie dna
To teda bude akcia na čergove-viacmenej ide o stretko zo SUPER kamošmy,pokecat,posrandovat,daco popic naj chatar z chatarku spokojne budu-že jaka taka tržba budze-šicko im tam vypijeme... a idzeme domov...
Včera som bol poobede trochu prevetrať hlavu na Podstavke a späť. Cestou hore bolo fajn teplo a krásne husto snežilo, ale dole to už bola kosa hlavne na tvár, keď sa sneh topil a nato chladný vietor ale bolo super aj keď som bol sam Dole pri záhradkách som zabudol na tu zľadovatelú cestu a bajk mi nejak uletel a už som skúšal tvrdosť vozovky po celej svojej dĺžke ale dopadlo to dobre, žiadna ujma na zdravý a na bajku
Ej ale na tej podstavke je nádherne
Vonku nám zaletuje snežik a teplota mínusová-zima sa vracia,a ja na bikovu sezonu a teplúčko len pomyšlam No len vydržat treba a aj teplo bude...Už me kare na bicykel najskor až sobotu ked výde čas a počasie bude priat.
Myslíš Čertižné, asi že nie nepočul som od niekoho že či je alebo nie, ake su u vás snehové podmienky, lebo u nás slabota a v blízkej dobe ani nehrozí sneženie, ktovie či tohto roku vytiahnem skialpy
Dnes fajny vyjazdik ...He...Jasenov , popod Jasenovský hrad do Chlmca na lyžiarský vlek.........ľudze kus patreli , že co za debila..... , oni na lyžoch a ja ny bicygľu.... ...no ...ale paradne počasie , tak mi nedalo nedať BIKE.....šak lyžovať sa dá i na večernom......inak som si všimol , že dajaka nova zabavka pre "majetných" , še prehaňac na 4x4 autach po lesoch a poliach....bo lesne a poľne cesty aj teraz v zime vecej rozbite jak lete....a stretol som ich asi 4 kusky...
no co , každy mame dačo....
ake su u vás snehové podmienky, lebo u nás slabota a v blízkej dobe ani nehrozí sneženie, ktovie či tohto roku vytiahnem skialpy
ja som až včera došiel domov tak som ti nevedel povedať ako to u nás vyzerá, ale snehu pomenej no vraj sa ten pochod chystá len som nezistil presný dátum, ešte upresním či je to tú sobotu ako Čergovská stopa
Áno je lebo sa niektorý z HE chystajú na pochod. Vraj že odchádza autobus z Čertižného o 7:30 na Duklu. Mi máme štart o 10:00 v Raslaviciach tak tento rok vynecháme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
My včera menší výjazdik na ceste-Ja,Jonky,DuoV8.Dali sme južny rusnacky okruh SV-Stakčín-Kolonica-Ladomírov-smer Ubla-Klenova-Kalna roztoka-strmi kopecVupči-Stakčín-SV.Fajne bulo
Jonky na čergov už noclah zajednany pre 3 ks...
to zas bude v sobotu večer akcia
btw: vcera skoro po dvoch mesiacoch na bicyglu
Vonku nám zaletuje snežik a teplota mínusová-zima sa vracia,a ja na bikovu sezonu a teplúčko len pomyšlam
no co , každy mame dačo....
organizuje, ale to sme akurát na Čergove
Breer presne tak maš pravdu
ja som až včera došiel domov tak som ti nevedel povedať ako to u nás vyzerá, ale snehu pomenej no vraj sa ten pochod chystá len som nezistil presný dátum, ešte upresním či je to tú sobotu ako Čergovská stopa
Od nás 3 ks Jonsak,MatoBiker a moja maličkost,dúfam že še tam fajna čvarga stretne...
No partia ešte lepšia-skvele ludze toto...