otazkou je, co si pod pojmom "cyklisticka cesta" autorka/autor predstavuje. Ja jazdim v terene po turistickych chodnikoch. Je to cyklocesta?? A ked mam na vyber turisticky/cyklisticky chodnik, tak dam isto prednost turistickemu. V nasich podmienkach plati: cyklochodnik= asfalt, sotolina. A to ja zrovna nemusim.
Od tohoto sa odvijaju aj moje odpovede.
Jj, napriklad "TECHNICKÝ STAV CIEST (vozoviek, lesných a poľných ciest)" .. ak idem na ziletke, tak je velmi zly, ak idem na Reignovi , tak je velmi dobry
edit: a co ked je niekto dochodca (napriklad predcasne invalidny, aby sme to nehrotili), studuje a popritom aj maka ?
popravde toto fórum zrovna nieje vhodné na ankety ohladom cyklistiky ako takej.. keď sa dá dohromady 100 ludí z MTBiker a 100 bežných ludí štatistika bude neskutočne kecať..
žiletkárom sú lesy ukradnuté, DH jazdci nepotrebujú cyklochodník na nábreží..
a napr. ja až tak moc cyklochodníkov v lesoch nechcem (a už vobec nie asfalt, šotolina a pod.) pretože to znamená obrovský nárast cykloturistov (dochodcov, rodiniek, športových aupark manažérov atď) čo značne znepríjemní (množstvom ludí) výjazdy a zvýši možnosť zrážiek.. za rozvoj som, ale v prvom rade v meste..
a ehm študujúci dochodca je extrém v ankete, ktorý sa v tom priemere stratí..
jj, takto to vnimam aj ja. Uz som to pisal, ze v terene ma velmi znacene sotolinove, asfaltove cesty neinteresuju.
Podstatne je riesit problem cyklochodnikov v meste.
Znacena cyklotrasa v terene = viac ludi = nemam rad .. inak tiez to takto vidim, problem su chodniky pre cyklistov v meste .. na ceste ma chcu soferi zabit, na chodniku zhodit dochodcovia (pritom za ich cias sa mohlo po choniku normalne jazdit) na cyklochodnikoch ma ohrozuju kolieskovi lyziari
craobs: invalidni zarabajuci dochodcovia voziaci sa na bicykloch .. tych by sa naslo v SR
vyplnené
ten dotazník bude mať mizivú výpovednú hodnotu, ako bolo napísané každému ide o niečo iné, ako napr. otázka tech. stav cyklotrás v lesoch je pre mna ako mtb cyklistu mimo
najlepsie by bolo dotazník rozdelit na mtb a cestu, z toho by mohli byť konkretne vysledky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale vyklikané
Od tohoto sa odvijaju aj moje odpovede.
niektoré otázky sú diskutabilné
edit: a co ked je niekto dochodca (napriklad predcasne invalidny, aby sme to nehrotili), studuje a popritom aj maka ?
žiletkárom sú lesy ukradnuté, DH jazdci nepotrebujú cyklochodník na nábreží..
a napr. ja až tak moc cyklochodníkov v lesoch nechcem (a už vobec nie asfalt, šotolina a pod.) pretože to znamená obrovský nárast cykloturistov (dochodcov, rodiniek, športových aupark manažérov atď) čo značne znepríjemní (množstvom ludí) výjazdy a zvýši možnosť zrážiek.. za rozvoj som, ale v prvom rade v meste..
a ehm študujúci dochodca je extrém v ankete, ktorý sa v tom priemere stratí..
Podstatne je riesit problem cyklochodnikov v meste.
craobs: invalidni zarabajuci dochodcovia voziaci sa na bicykloch .. tych by sa naslo v SR
ten dotazník bude mať mizivú výpovednú hodnotu, ako bolo napísané každému ide o niečo iné, ako napr. otázka tech. stav cyklotrás v lesoch je pre mna ako mtb cyklistu mimo
najlepsie by bolo dotazník rozdelit na mtb a cestu, z toho by mohli byť konkretne vysledky
preto som ho este nevyplnil...som nerozhodny v dosledku nejasne zadanych otazok