V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
na SE VIVAZ mi ide stranka uplne v pohodicke.
Veru tak. Ak sa vyskytnu nejake problem / nieco nefunguje, dajte mi vediet.
Trening: sme na novom servri a mame novu IP adresu. TRM ma implementovany IP check, takze to budu musiet zmenit. Snad coskoro
Redakcia: opravene
HTC Desire HD tiež v pohode
Odpověď od 92.240.247.70: bajty=32 čas=27ms TTL=60
Statistika ping pro 92.240.247.70:
Pakety: Odeslané = 4, Přijaté = 4, Ztracené = 0 (ztráta 0%),
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
Minimum = 27ms, Maximum = 27ms, Průměr = 27ms
Tuna maš odkaz na stránku z ktorej si stiahneš tu operu: http://www.4shared.com/account/dir/26314123/3fe8b790/
nedostatok prostriedkov na zobrazovanie nieje ani tak problem prehliadaca ako telefonu, telefon nema dost ramky na nacitanie vacsieho poctu obrazkov a potom vyhodi chybu.
tiez pouzivam operu mobile aj mini na nokii 5530, ako sa zmenil dizajn (viac obrazkov) ide to horsie na mobiloch
-//-
post462442.html#p462442 + jamminov a katkov post
Obrazok je v HTML includnuty v poriadku a URL je spravna. Existuje moznost, ako zabranit linkovaniu obrazkov z externych URL - cize da sa zablokovat to, aby obrazky z bikehubu boli vlozene do stranok mimo bikehubu. Mam pocit, ze to je to, co bikehub robi.
Takze riesenie je linkovat obrazky od inakadial; pripadne nahrat na imageshack / ako prilohu.
Test:
EDIT: Ten Tvoj testovaci obr. sa mi teraz zobrazil.
inak tento ide aj mne...