Navrhujem urobit pracovny miting na Chate Hresna s prechadzkou terenu v (niektoru) sobotu o 11:00.
Dakujem za Vase prispevky, nazory, navrhy a hlasovanie. Laco
Potesila ma navstevnost tejto temy (zatial 834) a Vase prispevky. Navrhujem termin 19.2.2011, sobota o 10:00hod pred Penzion pod Hresnou a prejdeme si peso trate zdola nahor. Tesim sa na vsetkich bikerov, ktori prijdu. Laco, tel: 0940 821 097, [email protected]
posledný komentár: 17. 12. 2025 o 23:00
posledný komentár: 9. 12. 2025 o 14:14
Čiže,...
... najprv treba niekoho presvedčiť, že je to pre neho také výhodné, že do toho vrazí vlastné peniaze. V opačnom prípade to ostane asi na takej úrovni, ako keď sme si ako deti u starých rodičov v Lucia Bani v lese stavali bunkre. S nadšením sme bunker postavili, asi pol roka sme sa oň aj starali, možno sme ho počas toho pol roka aj trocha zveľadili. Potom nás to prestalo baviť, mali sme už iné záujmy. ... a výsledok bol taký, že možno po niekoľkých rokoch spadla v lese do nečakanej jamy nejaká babka, ktorá bola na hubách. Tá jama ostala po našom bunkri.
... a teraz mi vyčítajte, že iniciatíve hádžem polená pod nohy.
P.S.: So Švecom sa ťažko jedná.
Ešte jedno P.S.: Najčistejšie riešenie je kúpiť si kus svahu s vhodným prevýšením a po vybavení všetkých papierov postaviť si vlastnú DH trať.
S p.Svecom mam zatial velmi dobry vztah a viem, ze nebude branit aktivitam, ktore tento areal v Kavecanoch budu rozvijat. Som presvedceny, ze ak bude dostatocny zaujem zo strany bikerov, predlozime riesenia a nebudeme pozadovat "velke investicie" ale budeme sa spoliehat na vlastne ruky, krompac, lopatu a ine tak urcite sa to podari. :-))
Ja nie som DH jazdec a myslim si, ze Kavecany maju nasledovne vyhody pre DH:
- je to v dosahu MHD c.29 (Stanica - ZOO) alebo na biku z Kosic,
- svah, teren sa urcite da vyuzit ako TRENINGOVY DH, ak parametrami nevyhovuje na pretekanie - staci, ze sa tu bude jazdit kazdy vikend a mozno budu preteky pre mladez v DH,
- vieme vyuzit 2 az 3 lyziarske vleky ak bude zaujem,
- su tu zakladne sluzby, bufet Chata Hresna, Restauracia v Penzione, WC, voda na umyvanie bikov,
- "Pozicovna lyzi" bude zaroven Servis, mini predajna - cca 8 mesiacov.
Rokovanie s vlastnikmi pozemkov som uz urobil. Zatial reagovali kladne a mam "otvorene dvere" na dalsie rokovanie.
Kto si vyhrnie rukavi spolu so mnou pre zdolanie prekazok ? :-)) Laco
DRŽÍM PALCE!
Cize sa chce zapojit a do organizacie a aj prace . . . a pocuj som aj o tom ze vedia aj zabezpecit drevo a naradie tiez nebude problem
Neviem, ci tie farebne ciarky su realne trate, alebo iba len tak nazorne nakreslene, ako by to mohlo vyzerat. Krizenie cervenej a zltej trate je planovane nejakym nad/podjazdom?
Myslienka sa mi fakt paci, drzim palce.