Ak niekto teraz kúpil novu Ultegru a zdá sa mu byť hnusná tak mi ju môžete s radosťou venovať
ps.: nechcem zakladať novú tému ale mám tiež kolesá Bontrager a keď som sa dnes snažil odstrániť nálepky tak som zistil že to nie je papier ale taká čudná, niečo ako na PET fľaši začnem ju strhávať a utrhne sa mi asi milimeter ako na to ??
diky, a prosím ťa išlo to celkom ok ale ostala mi tam fúra lepidla to ako dať dole ? mislel som že riedidlom by to išlo ale radšej sa opýtam nerád by som si pokašlať farbu.
Tu sú tie sľúbené foto, sem s kritikou a prosím vás ako by vyzerali kolesá lepšie ? s nálepkami alebo bez ? , viem že pre niektorých tu na fóre je to dosť podradný bajk výbavou... ale keď budú peniaze bude aj upgrade. Mne zatial úplne stačí a jazdí super, asi najskorej hodím kratší predstavec.
A tá červená sa môže zdať vyžabnutá ale v realite je to síta červená.
ps.: S fénom a odlakovačom na nechty išli super dole
a čo si myslíte o tej sedlovke ? je to Easton ec70 jazdí ju tu niekto ?
Prosím poradte do čoho by bolo najrozumnejšie ísť až budem mať potrebné financie (sram,shimano, campagnolo ? niečo na úrovni 105,ultegra asi bazar) kolesá ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moze byt.
preco ho chces predat ? nieco ti nanom nieco vadi ?
...inak bomba
Nepredávaj
Jazdi
ps.: nechcem zakladať novú tému
http://img163.imageshack.us/img163/3649/meridacyclocross4resize.jpg
Veď acetón je riedidlo.
Inak veľmi dobrý odmasťovač a odstraňovač a čistič je Perchlóretylén. Pozor je dosť agresívny, rozleptáva plasty.
Krosový bike využívaš ako zimák?
A tá červená sa môže zdať vyžabnutá ale v realite je to síta červená.
ps.: S fénom a odlakovačom na nechty išli super dole
a čo si myslíte o tej sedlovke ? je to Easton ec70 jazdí ju tu niekto ?
Prosím poradte do čoho by bolo najrozumnejšie ísť až budem mať potrebné financie (sram,shimano, campagnolo ? niečo na úrovni 105,ultegra asi bazar) kolesá ?
Akým držiakom máš uchytený košík na fľašu na sedlovke? Kde sa to dá kúpiť?