dovolim si zalozit novu temu (prvy krat odkedy som na fore ) nasiel som zaujimavu stranku kde si mozete vytvorit rodokmen rodiny so vsetkymi udajmi fotkami atd. ja s bratom sme este len zacali zbierat info o nasej family ale kamos ktory sa oto zaujimal intenzivnejsie tak za mesiac nazbieral asi 1200 osob a dostal sa az do roku 1712. takze koho to zaujima tak klikajte http://www.myheritage.sk
presne taku.. take veci ona davala, datumy narodenia mojej sesternice alebo otcovych surodencov alebo kto mal kedy svadbu, ja nechapem jak si to moze pamatat.
tvoj nazor. da sa to robit aj offline. a za dalsie nikde nieje napisane ze tam musis pisat datumy narodenia a dalsie osobne veci. a datum narodenia nejakeho predka co zil pred 100 rokmi to je uz asi jedno nie. ale chapem ta
Tiež mám rodokmeň v tomto programe.(Volám sa Petrík ) Odtialto nevytiahneš nič z osobných údajov pretože na nahliadnutie do súkromných údajov potrebuješ povolenie tvorcu rodokmeňa.
K tým tisícom ľudí. Je rozdiel či robíš rodostrom len potomkom určitého človeka z minulosti alebo keď robíš príbuzných nejakej osoby súčasnoti ( tzn. že pri prvom spôsobe je výkon tak 300 osôb, pri druhom je 3000 málo pretože to môžeš pridávať úplne každého, trebárs osobu, ktorá je mama manželky tvojho bratranca z 5 kolena. )
čo je na tej otázke nezmysel...normálne sa ťa pýtam, na čo to potrebuješ? chceš vedieť, od koho budeš môcť o pár rôčkov pýtať prachy alebo nebodaj niečo dediť? toto sa pýtam...
co? no tak na taketo veci som absolutne nemyslel. ale to je asi v tejto dobe normalne, ze niekoho zaujimaju predkovia iba kvoli tomu. len ma to proste zaujima a chcem to vediet. a mozno aj kvoli tomu som sa dozvedel ze otcova mama bola z 12tich deti co som napr. doteraz nevedel.
viac k tejto problematike tu:
[url=http://www.humno.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=111:smutno-je-nam-bez-*****mp;catid=19:rado-ondejiek-publicistika&Itemid=12]Smutno je nám bez *****url]
Je dosť smutné že si niektorí dokážu robiť nemiestnu srandu aj z nich samotných. K pôvodnej otázke: Nikdy sa Vám nestalo, že by ste chceli vedieť niečo viac o svojej rodine ? Náhodou k Vám môže jedného dňa ktosi prísť že ja som tvoj bratranec z tretieho kolena a pritom ste o ňom nikdy nepočuli. Tu vôbec nejde o to že koľko po kom zdedím ale o to že si uvedomujem kto som a som na to aj patrične hrdý.
zaujimave, ale chapem to tak ze tam mozem dat informacie o mojej rodine, ktore uz viem? bolo by to lepsie keby to malo pristup k dokumentom a ja tam dam len moje meno a soft mi vyhodi mojich predchodcov pokial su zaznamy...
Môže sa stať že už niekto urobil čiastočne aj tvoj rodokmeň. Pre mňa osobne nie je moc zaujímavá táto možnosť lebo tebe len napíše že máš zhodu s nejakým iným rodokmeňom ale neukáže ti ten rodokmeň iba napíše, ktoré osoby a kto je správcom rodokmeňa. Ak chceš vedieť viac musíš mu napísať.
edit: samozrejme najskôr treba dať dokopy čosi aj doma.Na stránke http://www.myheritage.sk by sa mal dať zadarmo stiahnuť program , v kt. sa dá spraviť rodokmeň pre 250 osôb. Je tam veľa funkcií a napríklad mne tých 250 osôb zatiaľ stačí pretože robím rodokmeň iba jedného priezviska. Ak by bolo treba viac osôb musí sa tam platiť tuším okolo 8 eur na rok(neviem presne). Stojí to za vyskúšanie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tvoj nazor. da sa to robit aj offline. a za dalsie nikde nieje napisane ze tam musis pisat datumy narodenia a dalsie osobne veci. a datum narodenia nejakeho predka co zil pred 100 rokmi to je uz asi jedno nie. ale chapem ta
To nie je facebook
K tým tisícom ľudí. Je rozdiel či robíš rodostrom len potomkom určitého človeka z minulosti alebo keď robíš príbuzných nejakej osoby súčasnoti ( tzn. že pri prvom spôsobe je výkon tak 300
EDIT: a odpoviem ti aj normalne ak si sa to pytal normalne. tak to potrebujem, pretoze ma to zaujima a chcem to vediet.
viac k tejto problematike tu:
[url=http://www.humno.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=111:smutno-je-nam-bez-*****mp;catid=19:rado-ondejiek-publicistika&Itemid=12]Smutno je nám bez *****url]
keď už OT tak poriadne
edit: samozrejme najskôr treba dať dokopy čosi aj doma.Na stránke http://www.myheritage.sk by sa mal dať zadarmo stiahnuť program , v kt. sa dá spraviť rodokmeň pre 250 osôb. Je tam veľa funkcií a napríklad mne tých 250 osôb zatiaľ stačí pretože robím rodokmeň iba jedného priezviska. Ak by bolo treba viac osôb musí sa tam platiť tuším okolo 8 eur na rok(neviem presne). Stojí to za vyskúšanie.