...dnes som trošku aklimatizačne na ČS pobehal po Mihaľove. Paráda zamrznuto snehu akurát pod kolesá....len keby toho času bolo viac
...naša zostava na Čergovskú stopu prišla o Kuba. Má zápal močových ciest, berie antibiotiká...skončil...bude len z neho fotograf Preto varujem všetkých mladých, nech sa poriadne obliekajú na bajk a iné aktivity, lebo to zle dopadne, či už teraz alebo po 20 rokoch
...v najnovších B. Novostiach by mala vyjsť pozvánka na Čergovskú stopu...
...na začiatok stačí vymetať sekáče a aj v Lidli zoženieš celkom dobré veci len to treba sledovať. Je k tomu aj osobitná téma v MTBikeri...
...druhá vec je, že si to aj oblečieš. Nie ako Kubo, ktorí si stále myslí, že je ešte babie leto, len je trochu zamračené
K reportu pre Cergovsku stopu pridavam par fotografii z pokracovania jazdy z Cergova po modrej do Osikova (prvy kilometer v snehu rozjazdenom motorkarom to bolo trocha trapenie), nasledne do Bartosoviec, ponad Kobyly, pred Klusovom hore doprava na hreben az na zelenu znacku z Resova, na ktoru som sa napojil niekde za Budamovou. Endorfiny dotankovane a zajtra (dufam ze pocasie vydrzi) sa teste na fotky Tatier z Cergova. To ale na bezkach, pretoze hreben je na biku pre mna nezjazdny.
...tak na toto som strašne zvedavý, či 5.2.2011 bude na chate z Bardejova aspoň 6 bajkerov...keď bude, každému kupujem (motivácia pred Čergovskou stopou)
...len či tam budem ja
JožoŠ je správny chlap, drží slovo . Svoj sľub splnil a každému Bardejovčanovi ktorý sa zúčastil Čergovskej stopy 2011 kúpil resp. . Škoda, že v Bardejove máme málo takýchto správnych chlapov, účet za víkend nemusel byť až tak masný
.....noooooooooo, keď som dobre počítal, bolo na Čergove v sobotu dobrý "tucet" (možno aj viac) Bardejovčanov a boli aj celkom úspešný
....ešte šťastie, že už 13 rokov nepijem tvrdý alkohol, lebo by to mohlo dopadnúť oveľa horšie s tým "dodržaním slova"
...ale ja tak som po dlhých rokoch abstinencie a dlhých chvíľach čakanie v prepotenom oblečení na "V3S"-ku s ruksakmi neodolal a na zahratie sme si po jednej slivke s Kubom strelili
...dúfam , že zdravie a počasie nám všetkým dopraje, že sa o rok znova stretneme na "stope 2012" v takom hojnom a možno ešte väčšom počte ja zakladám nový finančný účet, aby som nárast účastníkov aj v budúcom roku finančne zvládol
P.S. -Kubo hodil zopár svojich fotiek do témy "Čergovská stopa". Samozrejme, kamera mu na prilbe nefungovala, baterky v ri....
Tak po odmlke opäť. Fotiek sa mi od Stopy nazbieralo dosť, tak sa podelím. Včera to bola kamenná hora, kyslička a následne nápad skúsiť kopček na Brezovku, a keďže ja v jari cestu ľúbim neodolal som. Dnes ráno po prebudení slnečnými lúčmi som okamžite naštartoval nohy a vybehol na Mníchovský potok dať si čaj pri Tatrách. Na fotke ich fakt nevidno, predsa len 4Mpx na takú vzdialenosť nič moc. Ale pri takom výhľade čaj chutil famózne. Po návrate domov padol nápad ísť Wysowej, ešte sa uvažovala nad Čergovom, ale predsa len ten sneh už nie je čo býval (konečne sa to svinstvo topí ). Tak hneď nato smer Wysowa cez Zborov a Blechnarku. Z našej strany ako inak drina drina a drina. Ťažký, mokrý sneh, čiže bolo to o technike ako nikdy, no zrazu Blechnarka, zjazdík dole po vybehanej trase, síce trošku ľad a šmyk sem šmyk tam.
...dík za vyčerpávajúcu odpoveď Nikdy som tam nebol, v Brezovke Pôjdem sa tam prevetrať a ozaj - je v Brezovke krčma? To len pre vlastnú motiváciu Ked máš ešte nejaké tajné tipy so serpentínami a kopčekmi v našom okrese, tak sme s nimi
Skoda len ze u nas su tie cesty veduce len niekam ... a potom naspat. (za sucha sa da aj z Brezovky dalej do Hazlina)
Z asfaltiek skus este tu novu za Hankovcami - len potom znova naspat alebo lesom po blate . Alebo Lukavica, Resov, ... Kochanovce - Koprivnica - Stulany - Lopuchov -Raslavice ci Stulany - Dukovce...
V Polsku je plno takychto usekov, len ich treba vhodne pospajat. Krynica-Mochnaczka Vyszna-Czyrna-Banica alebo na druhej strane okolo Krempnej... Vyzivnych asfaltovych kopcov az az...
BTW: Pajdo, ako sa islo po lese dole po modrej?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...naša zostava na Čergovskú stopu prišla o Kuba. Má zápal močových ciest, berie antibiotiká...skončil...bude len z neho fotograf
...v najnovších B. Novostiach by mala vyjsť pozvánka na Čergovskú stopu...
No vitaj medzi nami
Penkne foto
Beriem na vedomie, len keby to kvalitne zimne oblecenie nebolo take drahe
...druhá vec je, že si to aj oblečieš. Nie ako Kubo, ktorí si stále myslí, že je ešte babie leto, len je trochu zamračené
Dole v doline -8 stupnov, hore na hrebeni slnecno, hadam aj +2
Trocha som to pomeral:
Velka Javorina - Kralova Hola: 83 km
Velka Javorina - Vysoke Tatry: 72 km
- už ste všetci prihlásení na stopu?
...len či tam budem ja
JožoŠ je správny chlap, drží slovo
....ešte šťastie, že už 13 rokov nepijem tvrdý alkohol, lebo by to mohlo dopadnúť oveľa horšie s tým "dodržaním slova"
...ale ja tak som po dlhých rokoch abstinencie a dlhých chvíľach čakanie v prepotenom oblečení na "V3S"-ku s ruksakmi neodolal a na zahratie sme si po jednej slivke s Kubom strelili
...dúfam , že zdravie a počasie nám všetkým dopraje, že sa o rok znova stretneme na "stope 2012" v takom hojnom a možno ešte väčšom počte
P.S. -Kubo hodil zopár svojich fotiek do témy "Čergovská stopa". Samozrejme, kamera mu na prilbe nefungovala, baterky v ri....
...definuj presne, kde to je...
Najkrajšie čo som videl, bohužiaľ len na fotkách sú pri Medzilaborciach cez Palotu na Poľskú hranicu. Zdroj od "brata" z Medzilaboriec.
Z asfaltiek skus este tu novu za Hankovcami - len potom znova naspat alebo lesom po blate
V Polsku je plno takychto usekov, len ich treba vhodne pospajat. Krynica-Mochnaczka Vyszna-Czyrna-Banica alebo na druhej strane okolo Krempnej... Vyzivnych asfaltovych kopcov az az...
BTW: Pajdo, ako sa islo po lese dole po modrej?
Tu je jedna vyzivna asfalstka: z jednej strany po serpentinkach dole, sup cez mostik a na druhu po serpentinkach hore. (Aby ste dlho hladat nemuseli)
Serpentiny si budeme uzivat hlavne tu http://maps.google.com/maps?t=h&hl=sk&ie=UTF8&ll=42.403876,18.782673&spn=0.030675,0.077162&z=14