Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Predbežne sa informujem, či by niekto išiel zajtra na večerný výjazd, časovo podľa dohody.
Lokalita buď Kobyla alebo okolo Moravy-Devínske Jazero-Devín alebo okolie Stupavy-Červený domček-Lozorno vodná nádrž-Košarisko-Borinka po asfaltkách. Prikláňam sa skôr k prvým dvom variantám.
Tempo: nikam sa ponáhľať nemienim ani trhať traťové rekordy Čiže kľudný výjazd a nasávanie okolitej tmy
Ja sa hlásim, nakoľko cez deň nestihnem. ALE: na 16:00 idem do Petržalky za zváračom a netuším, ako dlho sa zdržím. Záleží teda od času, kedy chceš ísť.
No dobre, zatiaľ viem naisto, že som za Kobylu. Rovinu nemusím, tam bude aj väčšia zima. Čas upresním zajtra okolo 15:00 (ak stačí) alebo telefonicky. Ak sa nájdu ešte nejakí adepti, dohodnite si čas a ja uvidím, či stihnem... 18:00-18:30 by som mohol stíhať, myslím... Neviem totiž, koľko času zaberie zváranie.
Včerajší výjazd okolo Moravy a do Stupavy. Zaujímavosťou č.1 bolo, že namiesto dávnejšie spomínaných diviakov priamo na cyklochodníku pred Stupavou, tam teraz bola skupina asi 8 sŕn. Aj na chodníku aj na ceste.
Č.2 bolo videnie nejakého svetelného bodu na oblohe severne od Stupavy. Najprv boli dva, potom len jeden a nehýbali sa. Keďže bolo zamračené, hviezdy to neboli a lietadlo by toľko na mieste asi nevydržalo. Čiže buď to boli nejaké svetelné lampióny, ktoré ľudia s obľubou vypúšťajú alebo si ufóni dočerpávali energiu na cestu domov, keďže tie svetlá boli presne v smere nad tou veľkou trafostanicou za Stupavou
Č.3 Mal som plán fotiť výhľad na Stupavu z Novej hory-nad bývalými záhradami. Dlho som tam nebol, cesta tam ide od zastávky Obora. Prídem tam a namiesto výhľadu všade rodinné domy a kde neboli domy, tak tam bolo stavenisko Alebo som jednoducho v tej tme netrafil na to správne miesto.
Áno, tak vďaka Včera som ale aj tak nemal veľmi náladu na rozmýšľanie nad nejakými neopozeranými pohľadmi. Návštevu a pohľad na rybník som si šetril na jasnú mesačnú noc, ale takej sa tak skoro nedočkám Ale vrátiť sa sem ešte vrátim a odfotím to lepšie.
Som rád, že sa páči. Krajšia by ale bola bez konárov v ľavom hornom rohu, bez useknutej búdy a s ďalšími dvoma fotkami plochy rybníka napravo ako panoráma
Prečo musí byť dnes také hnusné počasie, hneď by som sem večer išiel. Asi preto aby sme si vážili každý pekný deň čo bude
Dnešný príjemný výjazd. Celkom teplo, slabý vietor, vlhké cesty a pri Morave miestami hnusné blato, ktoré som si najprv neuvedomoval, až sa mi to také "žblnkanie" zdalo, že to asi nebude voda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lokalita buď Kobyla alebo okolo Moravy-Devínske Jazero-Devín alebo okolie Stupavy-Červený domček-Lozorno vodná nádrž-Košarisko-Borinka po asfaltkách. Prikláňam sa skôr k prvým dvom variantám.
Tempo: nikam sa ponáhľať nemienim ani trhať traťové rekordy
Čiže kľudne po 18:00, po 19:00.
Č.2 bolo videnie nejakého svetelného bodu na oblohe severne od Stupavy. Najprv boli dva, potom len jeden a nehýbali sa. Keďže bolo zamračené, hviezdy to neboli a lietadlo by toľko na mieste asi nevydržalo. Čiže buď to boli nejaké svetelné lampióny, ktoré ľudia s obľubou vypúšťajú alebo si ufóni dočerpávali energiu na cestu domov, keďže tie svetlá boli presne v smere nad tou veľkou trafostanicou za Stupavou
Č.3 Mal som plán fotiť výhľad na Stupavu z Novej hory-nad bývalými záhradami. Dlho som tam nebol, cesta tam ide od zastávky Obora. Prídem tam a namiesto výhľadu všade rodinné domy a kde neboli domy, tak tam bolo stavenisko
Wukie ta 2.jpg je supeeer .
Prečo musí byť dnes také hnusné počasie, hneď by som sem večer išiel. Asi preto aby sme si vážili každý pekný deň čo bude
Čas po 18:00.
Tomas dones chlieb, pivo mam ;o)