Caute all, urcite ste zaznamenali promo na novy Garmin edge 705 pre bikerov. Mne osobne sa celkom pozdava, ale nie som si isty ci ho mam kupit or not. Dajte teda prosim vediet vase nazory na tieto kombinovane hracky (GPS, kardio, cyklokomp,...). K tej 705ke - nie som profik do GPS pristrojov, ale ocakaval som ze nadmorsku vysku mi prezradi prave GPSko, vyrobca vsak udava ze ju pristroj meria barometrickym cidlom (zvlastne). Takisto rychlost - 705ka ma myslim bezdrat. Opat som si myslel ze rychlost bude merana satelitom. Kedze som v tomto fakt amater, dajte mi skolenie preco to riesia tymto sposobom a celkovo vas nazor na 705ku. DAkujem vopred.
Edge 800 display vraj tiez nie je nic moc. Hlavne v zime vidim celkom problem s ovladanim v rukaviciach.
Tiez jazdim 705ku. Mal som v rukach edge 800 (zatial nie na biku) a subjektivne dotyk na edge nie je krok ale skok dopredu. Rychlost prekreslovania, lahkost ovladania aj citatelnost displeja - vsetko lepsie. 800ka ma tri hardverove tlacidla, takze ani v rukaviciach by nemal byt problem.
705 som mal asi rok, kým som ju nestratil na Devínskej Kobyle.
Až na tie dve veci, čo som písal vyššie, bola ok.
Teraz používam EDGE 500.
500 je fajn, ale bez mapy.
Uvidíme ako to bude s 800-kou.
Edge 800 display vraj tiez nie je nic moc. Hlavne v zime vidim celkom problem s ovladanim v rukaviciach.
Dnes som bol vyskúšať večer novú EDGE 800.
Rukavice som použil Specialized Radiant (hrubé skoro ako lyžiarske)
Dotykový display - super. Ovládanie v rukaviciach - super.
Jazda v tme - na dotyk sa display rozsvieti.
no ked som si pozrel mapu tak 800-ka mala presnejsi zaznam trasy medzi domami. aj v smere na devin sa to zdalo byt kvapku presnejsie. teda ak si myslel toto
Asi nielen počasím. (konzultoval som medzitým u garmin.sk)
EDIT:
EDGE 800 rozsah prevádzkovej teploty od -20°C do 60°C.
EDGE 500 rozsah prevádzkovej teploty od -15°C do 60°C.
(podľa manuálov)
tento tyzden som vymenil 705 za 800. velky skok k lepsiemu. testovane zatial len na spinningu ale velka spokojnost. pokial by ste chceli vediet podrobnosti, pytajte sa. ak budem vediet odpoviem
cena podla tvojej sikovnosti. trochu som s nim pochodil po horach. zda sa ze je display menej citatelny na ostrom slnku oproti 705. mam na nom aj foliu.(skusim nahrat ine mapy v inych farbach a dam vediet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak sú tak ich daj. Myslím, že by to nemusel byť až taký problém. Uvidíme
Niekde na nete sa povalovalo par testov 800ky.
Tiez jazdim 705ku. Mal som v rukach edge 800 (zatial nie na biku) a subjektivne dotyk na edge nie je krok ale skok dopredu. Rychlost prekreslovania, lahkost ovladania aj citatelnost displeja - vsetko lepsie. 800ka ma tri hardverove tlacidla, takze ani v rukaviciach by nemal byt problem.
Asi dám 705 do bazáru
Až na tie dve veci, čo som písal vyššie, bola ok.
Teraz používam EDGE 500.
500 je fajn, ale bez mapy.
Uvidíme ako to bude s 800-kou.
Ovládanie v rukaviciach: http://www.youtube.com/watch?v=XsvL88NFCvs&feature=related
Dnes som bol vyskúšať večer novú EDGE 800.
Rukavice som použil Specialized Radiant (hrubé skoro ako lyžiarske)
Dotykový display - super. Ovládanie v rukaviciach - super.
Jazda v tme - na dotyk sa display rozsvieti.
Prvý dojem veľmi dobrý.
Pre porovnanie:
Záznam včerajšej testovacej jazdy (linky na garmin.connect):
EDGE 800:
http://connect.garmin.com/activity/69631167
EDGE 500:
http://connect.garmin.com/activity/69627552
ale za tu cenu aby to este nebolo dobre
Rozdiel bol aj medzi meraním mínusových teplôt (myslím, že 800 to meria lepšie)
Taktiež meranie výšky sa zdá lepšie.
Toto bola prvá jazda a prvé dojmy. Uvidíme, ako sa bude správať ďalej. Asi budem jazdiť chvíľu s dvoma gps-kami pre porovnanie.
EDIT:
EDGE 800 rozsah prevádzkovej teploty od -20°C do 60°C.
EDGE 500 rozsah prevádzkovej teploty od -15°C do 60°C.
(podľa manuálov)