Tak dnešný výjazd po úpätiach MF a potom na Dubeň bol super. Až na tu únavu, ku koncu teplotu. Podarilo sa cca 46 km. Nejaké fotky... (odomňa po dllllhej dobe)
Trošku som to tu prekutral a vidím že chodíte podaktorí bikovať na Kysuce. Rozmýšľam zorganizovať nejaký predížený víkend cez leto v okolí Oščadnice, tak 4-5 dní s výjazdami do okolia (Rača, Skalité, niečo do Polska, prípadne niečo z Beskydy trophy). Akurát potrebujem niekoho, kto pozná tento región a má ho aj prejdený na biku. Ak by bol niekto ochotný ísť s nami, prípadne ak viete o podobnej akcií v tomto regióne tak sa ohláste, budem rád.
Ťa obdivujem, že sa ti chce ísť do toho blata. Ja som si blata užil minulú sezónu až až. Mám taktiku, zhnusím si v zime asfalt a na jar sa budem o to viac tešiť do terénu
Ja teraz do terenu neleziem, ale kedze je ZA a jej okolie jedno velke stavenisko, tak vsetky "asfaltove" lesne/polne cesty su od toho blata zasrane aj tak.. A popod Strecno sa vozit nebudem - i ked tam blato asi nehrozi
Apropo, preco "skoda tej Jihlavy" vo vlakne o 24 hodinovkach? Nepaci sa ti mestsky okruh ci co?
Aj som bol včera v tej oblasti s rovnakou trasou: s tým, že som si dal okruh okolo Babkova (to bola moja koncová trasa) - okolo poľovníckej chatky a späť smer Brezany cez Lietavu. A blata je najma na poľných cestách, ani nie tak v lese..
Tak dnes som 2x v roku vbehol do terénu a hneď 83 km z toho asi 20 km po snehu a 1150 výškových metrov. Trasa: Divina - Kotešová - Rovné - Melocik - po hrebeni Kasárne - Magale - By - Divina. Celkovo som mal toho na záver dosť a ledva som sa domov dovliekol. Keď som na rovnej ceste musel zaradiť strednú pílu, tak si asi viete predstaviť, že to bolo so mnou už zlé Ale celkovo krásny výjazd, najkrajší zimný v mojom živote
Tak bajkuje, ale nebudem tu dávať fotky cesty II. triedy č. 507 Vlastne tento víkend bol prvý v roku čo som konečne pojazdil čosi v teréne. A pojazdenie na Kasárňach bolo parádne. Normálne škoda, že sa ten sneh stopí
iceman daj už pokoj so snehom. Túto zimu som si ho užil v rôznych podobách aj s ľadom až moc. Cesta sa už jazdí super, nie ako na začiatku tohoto týždňa keď bolo po príjazde domov okolo -6st. Celzia a príjemný severáčik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mas recht kamo je to 21% ale inak vsetko ostatne sedi
to kde je tak pekne?
Inak v prirode to uz vyzera ako na jar. Od vikendu vsak ma tusim zase mrznut - ako na hojdacke...
Apropo, preco "skoda tej Jihlavy" vo vlakne o 24 hodinovkach? Nepaci sa ti mestsky okruh ci co?
...ale musela to být paráda na tom zmrzlém firnu