tak priatelia...
Anakondu nieeeeeeeeee, aspon mesiac
na zvaznici sa vylieva voda a su tam velmi tazko prejditelne miesta aj peso...
a samotny trail...hroza...hlavne horna cast...dole uz pohoda.
ak sa aj tak niekto rozhodne ist POZOR..je tam pal ladovych usekov v dlzke 1-1,5 m aj medzi stromami a zbadate to na poslednu chvilu!!!
Neviem ci by hroty nieco pomohli. Cestou dole mozno tak na tretrach. Par krat som sa vytrel, co som sa na nohach neudrzal a zastavil som sa az o konare alebo v takom mensom potociku. Voda v tretrach pri tychto teplotach nic moc. Ale som vdacny Bercovi, ze mi aspon ukazal, kde zacina singel a netocil ma jako tancujem na tom lade
to iceman: Sneh je iba prvych 100-150 metrov. Potom to je uz v pohode, az na par miest, kde je vsak cisty lad. Prave preto asi chalani dnes tancovali. Ked to rozbehnes, tak ta ten lad rozhadze. Ja som siel vcera opatrne, tak to az take divoke nebolo. Len raz som si sadol na prdel, ked mi nohy usli.
Hlásim, že Rôsoviny sú prejazdné, občas vo výške nad 650m tesne pred vrcholom stúpania z Peklinskej strany sú v tientistých miestach na zákrutách zvyšky nesúvisleho snehu a ľadu v dĺžke cca 50 - 150m.
Singláč Ovčiarsko taktiež bez problémov prejazdný..
Dnes som si dal singláč v Ovčiarsku a super, suchšie ako bolo v lete Keby takéto počasie chcelo vydržať
Zajtra kto by mal záujem sa trochu previezť, tak štart o 10:00 od schodov pod Hájikom. Trasa: ZA - Rajec - PB - ZA
No tých 140 km k tebe a späť by mi už problém robiť nemalo, len na Berca tam je až moc kopcov. Ale ak sa neodhodlá Berco, tak zoberiem so sebou nejakého iného spolujazdca
dnes prvý krát na Sparkovi poladiť radenie atď...cez Lesopark do L. Lúčky, okolo motokrosu do Lietavy, L. hrad, po modrej do Babkova a po cestičkách cez Brezany a Bánovú domov...cesta na hrad je parádne zaprataná popílenými konármi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Anakondu nieeeeeeeeee, aspon mesiac
na zvaznici sa vylieva voda a su tam velmi tazko prejditelne miesta aj peso...
a samotny trail...hroza...hlavne horna cast...dole uz pohoda.
ak sa aj tak niekto rozhodne ist POZOR..je tam pal ladovych usekov v dlzke 1-1,5 m aj medzi stromami a zbadate to na poslednu chvilu!!!
Dnes som sa vybral opacnym smerom...
Singláč Ovčiarsko taktiež bez problémov prejazdný..
Zajtra kto by mal záujem sa trochu previezť, tak štart o 10:00 od schodov pod Hájikom. Trasa: ZA - Rajec - PB - ZA
ale na moje tempo je to zatial dost daleko, lebo by sme museli ist rano o osmej a vracali by sme sa po tme
Inak neviem, ci sme sa s katkom aj neobchadzali na Kamennej ulici v ZA. Ale to uz si vyvazal prdel v aute. Ci sa mi to len zdalo?