-La Trans Aq´
,,Pravidlá idú i do takých detailov, že určujú, aby ste všetky svoje potraviny(tyčinky.... ) označili svojím štartovým číslom, aby ste ich nemohli voľne vyhadzovať do prírody, ak patríte k ľudom s menším ohľadom na životné prostredie,,
Tak toto ma fakt zaujalo
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 23. 5. 2023 o 22:38
Od 3. minuty je to zaujimave pre tuto temu
A nemohlo by sa to obcerstvenie podavat uz bez obalov?
Ešte si toho na kole málo zažil, keď sa ti nestalo, že si si ošúpal kus banánu a prv než si si stihol odhryznúť, odlomil sa a drbol na zem...
To som polozil len taku otazku, a to riesenie co niekto napisal, ze ako to funguje na salzke je super.
ja to celkom chapem - su borci/borkyne ktori maju vrecka od dresov plne bombickami na fukanie dusi po defekte/nahradnou dusou/naradim a gely/enervity vozia pod kratasmi na stehnach - gel nikdy nedas z obalu cely - dat si takyto obal znovu pod kratasy ked je vonku 25+ - nechcel by som - staci ze to musim drhnut zo zadnych vreciek...
Kazdy z nas ma svojim sposobom kladny vztah k prirode a zalezi mu na nej. Takze ak sa stane, ze mu spadne gel, papier, banan.....tak to nespravil urcite schvalne ....
Je povinnostou organizatora, aby po preteku presiel trat a odstranil to, co tam zostalo. A ak nie povinnostou, tak by mu svedomie malo napovedat, ze ked mu vlastnici pozemkov dovolili pouzivat ich, tak by im to mal zanechat v povodnom, nezasvinenom stave.
HOWGH
toho bordelu od pretekárov nebolo nejak veľa,skorej sa zbieral bordel čo pohádzali turisti počas roka...
Podla mojich skusenosti aj tak 95% tohoto odpadu vytvoria jazdci s ambiciami cca do 10 miesta, teda taky, co riesia vyslovene sekundy. Predsa tam len prisli kvoli niecomu inemu ako my ostatny, ktory prisli zrelaxovat do prirody a nemaju problem sa zastavit na obcerstvovacke.
Co mi vsak na niektorych tych borcoch vyslovene vadi je, ze napriklad, ked ma minule predbiehal taky (bol z dlhej) a hoci sme sli po asfaltke, tak to celou silou svacol doprava dolu zrazom do lesa, kde to zarucene nikto hladat nebude. Takeho by som rovno poslal pesi domov.
Po pretekoch je poriadateľ povinný dať trať do poriadku. tak pravidelne po maratone ešte 2 dni robíme poriadok. Aj diváci robia neporiadok po lese. a mám skusenosti že zahadzujú obaly od gelov aj prví ,aj v strede aj vzadu.
Jazdil som aj v preduaj v zadu, videl som. Zobral som so sebou co som priniesol. Je to v človeku.
A zažil som aj na ceste že z auta vyhodil pet flasu týpek a medzi nás cyklistov. Aj špak som už vychytal. Je to v ludoch.Škoda sa rozculovať.
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=15095
keby v takomto rozdavali banany na obcerstvovackach aj by sa potom take farebne lepsie lesom zbieralo