Ja som včera vybehol aj na Straník.Od Tepličky sú tam 3 miesta zamrznuté po celej šírke cesty.Autá mali problém a aj tí,čo boli pešibusom mali čo robiť udržať sa na nohách
pekne pekne...ujo Berco dojde hadam tento mesiac...
musim sa riadne pripravit na tych 140 km...
a ked vidim tuto fotku, uz sa tesim na nocny prejazd Javornikov
Ako tak pozerám na predpoveď, tak na víkend hlásia dobré počasie. Ak predpoveď vyjde, tak by som sa na Kohútku aj šiel previezť. S ujom Bercom ale prídeme až neskôr, budúci víkend bude v zamestnaní
Já bych radši počkal. Dnes jsem si chtěl dát z Kasáren na Portáš, ale zastavily mě první ledové metry hned na Kasárnách. Tak jsem sjel po Makovské cestě zpět do Karlovic a přesto jsem si dvakrát sedl na hubu. Posuďte sami, jak elegantně se dá překonat státní hranice
dnes v trojici kajco, Imro a ja cez Lesopark, Turie, Kunerad, Ďurčinú, Rajeckú Lesnú, horáreň Rybná, Suchá dolina, Čierňanský rybník, Rajec, ZA...všade krásne suchúčko, slniečko, protivietor nás smerom tam v lese netrápil, naspäť sme ani nemuseli točiť pedálmi
inak s úsmevom na tvári sledujem ako všetci "trénujú" na ceste a plačú, že fúka protivietor...
My dnes s kamosom ZA - Konska - Rajec - PB - Maninska tiesnava - Vrchtepla - Sulov - ZA. Vonku fakt hromady cyklistov. Ci uz MTBckari, alebo ziletkari. Sme ako muchy ked sa otepli
to katko: Nemas tu vasu trasu nahodou zaznacenu v nejakej mape? Pri tej vode som este nebol...
ok jasné...tak ZA - Kunerad cez Čistiny to je ti asi známe, z Kuneradu do Kamennej Poruby myslím, že tiež, zvyšok je na obrázku... copyrightimm.io imm.io
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale na moje tempo je to zatial dost daleko, lebo by sme museli ist rano o osmej a vracali by sme sa po tme
tak jsme včera čekali na uja Berca .... a nič
musim sa riadne pripravit na tych 140 km...
a ked vidim tuto fotku, uz sa tesim na nocny prejazd Javornikov
dnes sme tade sli peso, ale iny masaker...nemam na to slov
Miestami blatko, ale inak pohoda. Na Straniku uz zacali lietat
inak s úsmevom na tvári sledujem ako všetci "trénujú" na ceste a plačú, že fúka protivietor...
to katko: Nemas tu vasu trasu nahodou zaznacenu v nejakej mape? Pri tej vode som este nebol...