ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
nejaký stromček,alebo vetvička by bodla.
a ani by som to neohraničoval do štvorca...
logo by malo byť jednoduché, podľa mňa by sa malo dať nakresliť voľne rukou, alebo ako píše marvin, strieknuť cez šablónu...
použil by som len jeden odtieň zelenej (na smerové tabuľky), ale farba je v princípe nepodstatná... hlavne z toho nerobiť dúhu...
Snazila som sa brat do uvahy pripomienky tych ktori sa ktomu vyjadrili.
Tebe sa zda nepaci nic z toho loga, tak vymysli nejake sam, ked Ti nevyhovuje.
take sa mi paci najviac.
Akurat by som zmenil pastorok na 14-zubovy,
na takom najcastejsie jazdim Cerovu
Neber to sobne prosim, tisic chuti , tisic napadov... Ja len chcem upresnit, ze tento emblem bude v skutocnosti velky 140x140 mm, takze navrhy rieste prosim na tuto finalnu velkost...
ostatné pripomienky sú taký náhly brainstorming (alebo možno skôr záchvat
skrátka odrazil by som sa od tých dvoch hlavných znakov a na tom by sa malo vystavať pekné a jednoduché logo...
a možno niekto príde s iným návrhom, nech je z čoho vyberať. Ja to žiaľ nebudem, ja si viem len otvárať hubu, ale nemyslím to samozrejme osobne, určite nespochybňujem tvoju snahu...
Vraciam sa po zimnom spánku a hľa aké zaujímavé novinky
Laco, ak uvážiš za vhodné, môžeme skočiť spolu na vucku. Mám tam myslím naozaj dobrý kontakt. Možno by sa dalo dalo niečo od vucky získať.
Laco robí na vucke.
No veď vravím : po zimnom spánku
Ale jeho som samozrejme nemyslel (ale ani som to nevedel; zase, boli sme spolu len pár krat).
Ozaj Milsu ako nová 800 ? Spokojnosť ?
Heno2: to teraz nebolo myslene na Teba.
ale mám pocit že je to vykradnuté od niečoho ale neivem od čoho
Heno2: to teraz nebolo myslene na Teba.
OK, beriem... aspon budem mat vacsiu motivaciu prispiek k spevneniu trate aby sa dalo jazdit aj za mokra...
možno by som to poňal tak výletne, že dorobiť značenie, pozbierať odpadky a zistiť celkový stav trailu. potom sa môžme dohodnúť, čo sa bude robiť ďalej.
Inak napr. ta blatova cast co je pred Kacinom, nebolo by dobre do tych jam nahadzat nejake 10-20 cm sutre? By sa to tym viac spevnilo, ale ako by sa chovalo to blato si neviem presne predstavit..ale kotuce od blata by sme asi nemali..tie sa zaseru niekde inde