Ine logo..toto by uz malo byt nastalo, teda aspon mne sa paci najviac...tie predosle to bola taka ad hoc zalezitost:> Vdaka Slafko za cas a nervy pri vytvarani, zatial ma najviac hlasov tato verzia.. farby budu 2 ci 3;)
Chuopaci, treba mi uz davat vediet kto ake chce, aby som vedel potom povedat pribliznu cenu..lebo to vyzera ze kazdy by rad inu farbu:) Takze, pokial mate predbezny zaujem, napiste mi tu farbu a velkost.. cena je priblizne 11E+- za ks, tricko je v najvyssej moznej gramazi..
K trickam: Zlte sa nebude robit pre maly zaujem a do stredy uzatvaram objednavky. Tak mi prosim dajte vediet kto este nedal. Pokial by ste trika chceli poslat, postovne je 1,20.. Vdaka.
Dnes som bol vo firme kde tie trika budu robit a a bolo mi povedane, ze vzhladom na narocnost matric+pocet farieb triciek a farieb log sme boli nuteni zvysit cenu na 12E, dufam, ze to nie je az taky problem, netesi ma to ale neda sa nic robi:\
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a mozno je to len pivom... zajtra dam report
to je napad
2vidra: jeden blazon od nas to uz ma aj vytetovane veru:))
húústéééé
K trickam: Zlte sa nebude robit pre maly zaujem a do stredy uzatvaram objednavky. Tak mi prosim dajte vediet kto este nedal. Pokial by ste trika chceli poslat, postovne je 1,20.. Vdaka.