Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Bol som mrknúť v MK a asfaltky o dosť lepšie ako v stredu. Aj nad Slivom je to celkom fajn bez blata ale okolo tak poorané no hrúza . Od Malého Slavína po zelenom C smer Borinka je to super bez blata až k rozbočke vlavo na Borinku a vpravo na BK. Tam su už mláky v kolajách ale dá sa to asi obísť. Ďalej som nešiel. No mňa na Malom Slavíne komáre asi obišli. Ale bola tam nejaká "partička", ktorá tam mala asi mecheche ale aj stanovala.
inak isiel by zajtra dakto pohodove tempo avg tak do 15km/h na lesne cesticky nad stupavou lozornom?blato sa moze nachadzat odhad tak 60-70km od zeleznej
mozno zmena trasa uplne pravdepodobna
Bol som mrknúť v MK a asfaltky o dosť lepšie ako v stredu. Aj nad Slivom je to celkom fajn bez blata ale okolo tak poorané no hrúza . Od Malého Slavína po zelenom C smer Borinka je to super bez blata až k rozbočke vlavo na Borinku a vpravo na BK. Tam su už mláky v kolajách ale dá sa to asi obísť. Ďalej som nešiel. No mňa na Malom Slavíne komáre asi obišli. Ale bola tam nejaká "partička", ktorá tam mala asi mecheche ale aj stanovala.
zajtra na Malom Slavíne je akcia-vítanie jari - organizujú to trampi - tie komáre fungujú len pri zastavení - viac ako cca 10 sek ...
Dnešný výjazd za pekného počasia. Ako som písal vyššie, blato minimálne.
Trasa: DNV-Pernek-Baba-Sedlo Javorina-Homoľa-Pezinok-Limbach-Borinka-Stupava-DNV alebo časť v mape nižšie.
caute, nesiel by niekto zajtra na nejaky vyjazd smerom na male karpaty? som v ba novy, na kramaroch. ak by sa dalo ist odtialto... pohodicka tempo, bola by to moja prva tohtorocna cyklistika. pokial mozno, ziadne cesty mimo obce, zabudol som si prilbu doma. je tu nejaka dobra dusa, co mi to tu poukazuje, zoznami ma s miestnym terenom?
za dobreho pocasia, samozrejme....
diky za odpoved
silva: tipujem, ze pes robil bordel. Ja som zase dnes sa sarkasticky pytal konickara, preco idu po cyklochodniku (ten strasny milionovy nezmyselny kus do Stupavy), tak mi arogante zakrical, ze sa mam starat o seba (a to som si myslel, ze ludia na konoch nie su vypatlany SUVeckari). Hmm, no ja som sa o seba staral, nerad by som skoncil pod kopytami.
wukie: minuli sme sa .. pretoze ja som siel opacne , ale kde, to neviem .. inak ta fotka z Limbachu .. mesacna krajina
Dnes prvy vyjazd v terene a som max. spokojny. Je par miest, ktore su vlhke a mokre, ale inak super: Greenbike-zlta a cervena Marianka, Borinka-pod Pajstunom-Cerveny domcek-Kosariska-Medene Hamre-maly Vietnam-cervena na BK-zlta-Granada-Greenbike-Kacin-zelena k Veronike. Jedine miesto max. neodporucam je tesne za BK po cervenej. Je to zname mokradisko, ktore je fakt podmacane, veeeela vody (aj som si namocil tretru ).
wukie: minuli sme sa .. pretoze ja som siel opacne , ale kde, to neviem .. inak ta fotka z Limbachu .. mesacna krajina [/quote]
a to keby ste videli co je medzi slnecnym udolim a 3 kamennymi kopcami... dnes som obchadzal blatovu cestu po zltej od slnecneho udolia smerom hore po pravej strane... hlavne, ze nedaleko odtial je tabula, ktora sa konci "vasi lesnici"...
cesta na tri bresty kde fotil wukie sa pomaly ale isto stava hlinenou, lesnou s umelymi prekazkami... len tie vyhlady okolo su velmi smutne
mne ani tak neslo o tu zltu znacku, tam sa po chaty neda jazdit normalne ani v lete uz 2 roky, ale vyssie je mesacna krajina este horsia ako na wukieho fotke nad limbachom... uz tam chatari maju aj cedulky "jazdite 5 km, praskaju nam chaty" ... a tento rok tam predpokladam ze neskocia, kedze si tam kamosi doniesli velke kopy kamenia na spevnenie ciest a vyplnenie ciest
Dobrý link, citujem "v nedostupnom teréne za Stupavou smerom na Devínsku Novú Ves" takéto slovné spojenie si neviem dosť dobre predstaviť Ja mám s diviakmi len dobré skúsenosti, zatiaľ
Ináč tú fotku nad Limbachom som odfotil len preto, pretože som tade skoro dva roky nešiel, všetko sa to tam zmenilo. Ako píšete, tá asfaltka je v niektorých miestach hlinená, ale bolo to fajn. Homoľa a okolie je fajn a hlavne Čertov kopec a okolie, ten mám strašne rád
A k popadaným stromom: som prekvapený, aké množstvo kalamity ešte nie je v Karpatoch spracovanej. Stromy sú niekde stále popadané ako zápalky
my (ja ,mipo,mafo) sme si dali okruh rakuskymi kopcekami Spitzberg +Hundsm. berg a zakoncili krasnym zjazdom do hainburgu .sucho vsade
ahoj, tym chces povedat ze jazdite v tej chranenej oblasti, kde je bikerom zakaz vjazdu? ja by som tam tiez rad siel, ale pri mojom stasti by som urcite dostal mastnu pokutu.
Inak poradte mi ti co maju kompletne prejazdenu kobylu, ze ako sa zhora dostanem nad kamenolom - ci tam je cesticka a ci tam nie je plot. mohla by tam byt nejaka odbocka z Mokreho jarku alebo budem musiet ist cez les? diky
Nad kameňolom je viacero ciest - napr. z Mokrého jarku. Ak ideš zdola od Devínskej cesty, tak je to prvá lesná cesta doľava (cca polovica jarku), taký strmejší kopec. Na jeho vrchole sa dáš doľava a si tam. Doprava to vedie buď k usadlosti na začiatku Fialkovej doliny (na Y doľava dole) alebo na rázcestie lesných ciest nad rozpadnutým mostíkom neďaleko Jezuitských lesov a Dlhých Dielov (doprava hore).
Inak poradte mi ti co maju kompletne prejazdenu kobylu, ze ako sa zhora dostanem nad kamenolom - ci tam je cesticka a ci tam nie je plot. mohla by tam byt nejaka odbocka z Mokreho jarku alebo budem musiet ist cez les? diky
Ak ti to pomôže, tak som nejaké trasy vyznačil v mape. Všetko zjazdné, všade lesné cesty. Mokrý jarok sa preto volá mokrý, keďže je tam skoro stále mokro.
no isli sme len tam kde neboli zakazove znacky takze to nemaju tak uplne doriesene tam stym zakazom .a bolo to tam aj vyjazdene od bikov takze tam aj miestni asi jazdia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mozno zmena trasa uplne pravdepodobna
zajtra na Malom Slavíne je akcia-vítanie jari - organizujú to trampi - tie komáre fungujú len pri zastavení - viac ako cca 10 sek ...
Trasa: DNV-Pernek-Baba-Sedlo Javorina-Homoľa-Pezinok-Limbach-Borinka-Stupava-DNV alebo časť v mape nižšie.
za dobreho pocasia, samozrejme....
diky za odpoved
ja by som si nejakú pohodvú 100čku konečne dal tento rok.. aj keď predpovede nevypadajú najlepšie..
Mirec, ja s Vladom ideme, pripojis sa(asfaltom po MK)? co tu mas CX ci zeleneho tatosa? Chcem ist na pohodu. Pisal som Ti tusim aj na FB
diviaky eeeee
http://aktualne.centrum.sk/domov/clanek.phtml?id=1229251
wukie: minuli sme sa
a to keby ste videli co je medzi slnecnym udolim a 3 kamennymi kopcami... dnes som obchadzal blatovu cestu po zltej od slnecneho udolia smerom hore po pravej strane... hlavne, ze nedaleko odtial je tabula, ktora sa konci "vasi lesnici"...
cesta na tri bresty kde fotil wukie sa pomaly ale isto stava hlinenou, lesnou s umelymi prekazkami... len tie vyhlady okolo su velmi smutne
diviaky eeeee
http://aktualne.centrum.sk/domov/clanek.phtml?id=1229251
Ináč tú fotku nad Limbachom som odfotil len preto, pretože som tade skoro dva roky nešiel, všetko sa to tam zmenilo. Ako píšete, tá asfaltka je v niektorých miestach hlinená, ale bolo to fajn. Homoľa a okolie je fajn
A k popadaným stromom: som prekvapený, aké množstvo kalamity ešte nie je v Karpatoch spracovanej. Stromy sú niekde stále popadané ako zápalky
ahoj, tym chces povedat ze jazdite v tej chranenej oblasti, kde je bikerom zakaz vjazdu? ja by som tam tiez rad siel, ale pri mojom stasti by som urcite dostal mastnu pokutu.
Ak ti to pomôže, tak som nejaké trasy vyznačil v mape. Všetko zjazdné, všade lesné cesty. Mokrý jarok sa preto volá mokrý, keďže je tam skoro stále mokro.