Čakal som, že sa Jezus ozve, pretože komentuje všetko ako nemenovaný chrobák. Tú časovku som nikdy nešiel a ani ma neláka, preto som si ju ani nevšímal. Slovenčinu som dal schválne s veľkým "S". Nuž - amerikanizmus. Načo je rodná reč? Vždy sme boli hlúpy národ a pod niekým = tak nám treba! Len tak ďalej
Neviem, čo je zlé na názve napr. Horská časovka do vrchu.
Vyjadril som svoj názor. Je na tom niečo zlé? Poniektorí tú rýpu často a nikto si ich nevšíma. Na každého iný meter?
Dnes som si bol prejst trat a zaskocil ma jeden usek. Pred koncom toho prveho stupania, pred parkoviskom a odbockou vlavo je asi 50m usek lesnej cesty vyplneny velkymi kamenmi na ktorych som sa zasekol Asi sa tam budem musiet drzat praveho okraju...
Horská časovka do vrchu <=> Uphill
čo tam potom že to je zložité a dlhé, hlavne že je to po slovensky
zas to s tým antiamerikanizovaním tiež netreba prehánať
Pazi: co je toto v podmienkach povolenia ?
"každý pretekár je povinný prispôsobiť svoju jazdu tak, aby nebola ohrozená bezpečnosť peších turistov"
Cize ak si rodinka s detmi a psami zmysli ist po celej dlzke trate, tak pretekari to mozu zabalit
Previezt sa pojdem, ale po trase maratonu ee (ad 1 to pojdem o tyzden, ad 2 aj tak presne neviem ako to teraz ide). Ja asi pojdem na Pajstun a potom polievka a Kofola na Kosarisku. Ale bude to vylet, nie tempo o zivot (keby sa chcel niekto pridat).
lubo zas ani tí ludia niesú také prasce, jednak keď ti prejde okolo už asi 28 bike s číslom tak v strede stáť nebudeš.. a záverečný kopec je plný príslušníkov a už došlých bikerov, fotografov a pod, takže tam tiež všetci vedia že sa "preteká"
Pazi: co je toto v podmienkach povolenia ?
"každý pretekár je povinný prispôsobiť svoju jazdu tak, aby nebola ohrozená bezpečnosť peších turistov"
Cize ak si rodinka s detmi a psami zmysli ist po celej dlzke trate, tak pretekari to mozu zabalit
zas hladas problem kde nie je...
toto nie je vypaskovane xc - je to ako na kazdom maratone - akurat je to napisane.
nehovoriac o tom ze trasa ide kadial ide - ked to porovnam s notorickym singlom vyuzitym na stupavskom i greenbike maratone - tam je to ovela vaznejsie a predsa to nikto (zbytocne) neriesi
No mas pravdu, ze hore nie, ale na trati su, sam som to zazil .. a to bolo asi tak 5 rokov dozadu, takze ... ak nahodou bude teplucko a krasne pocasie, tak .. nastastie nebude. Tak ale toto nevyriesime, viem ake su urady, takze to bolo len take moje zase povzdychnutie nad realitou Slovenska. .. horsie by bolo keby to takto bolo na DH pretekoch
toto nie je vypaskovane xc - je to ako na kazdom maratone - akurat je to napisane.
Ano, to mas pravdu. Z tohto pohladu a z pohladu, ze 95% ludi aj tak nepojde nijak rychlo je to pohoda. Ovsem v tom dalsom co pises pravdu nemas. Pretoze si mozno neuvedomujes, ze toto sa jazdi pod Kolibou kde v pripade tepleho a pekneho dna je narvana polka Bratislavy a mojich osobnych skusenosti sa tade pohybuje extra velke percento vymletych ludi.
A k tomu,ze hladam problemy kde nie su .. hmm, problemom je potrebne predchadzat, nie riesit ked je neskoro. Ale v tomto pripade uznavam, ze som si to mohol odpustit. Takze sa ospravedlnujem , hlavne Pazimu za zbytocnu paniku . Howgh.
"Ovsem v tom dalsom co pises pravdu nemas. Pretoze si mozno neuvedomujes, ze toto sa jazdi pod Kolibou kde v pripade tepleho a pekneho dna je narvana polka Bratislavy a mojich osobnych skusenosti sa tade pohybuje extra velke percento vymletych ludi."
nehovoriac o tom ze trasa ide kadial ide - ked to porovnam s notorickym singlom vyuzitym na stupavskom i greenbike maratone - tam je to ovela vaznejsie a predsa to nikto (zbytocne) neriesi
vidim ze vidis ale necitas - skus porovnat sance pekneho pocasia pocas stupavy/greenbiku a terminu uphillu
Dnes som si bol prejst trat a zaskocil ma jeden usek. Pred koncom toho prveho stupania, pred parkoviskom a odbockou vlavo je asi 50m usek lesnej cesty vyplneny velkymi kamenmi na ktorych som sa zasekol Asi sa tam budem musiet drzat praveho okraju...
PS: Nazov by kludne mohol byt "Ahoj Koliba!"
chlape....ten úsek ma tiež riadne štve....a štve ma aj to že to tam vysypal akurát môj známy čo tam býva asi so susedmi podla toho čo vravel...lebo im tam nie sú ochotní spraviť asfaltku ale tiež asi po pravej
kto sa chystá zajtra po uphille voziť? resp kto by si chcel ísť prejsť trasu toho Svatojurského maratónu? a kto z vás pozná trať a bude viesť?
Povoziť by sme sa šli (andrej a ja) ale trať vôbec nepoznám(e). Ešte najsť toho vodcu. Dufam, že nebude takto fučať čo dnes lebo ma fľusne s prístavného do Dunaja .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem, čo je zlé na názve napr. Horská časovka do vrchu.
Vyjadril som svoj názor. Je na tom niečo zlé? Poniektorí tú rýpu často a nikto si ich nevšíma. Na každého iný meter?
čo tam potom že to je zložité a dlhé, hlavne že je to po slovensky
zas to s tým antiamerikanizovaním tiež netreba prehánať
Tento nazov sa mi paci
V cielovom stupaku je kazdy rad, ze dycha, nie to niekoho upozornovat
zas hladas problem kde nie je...
Ano, to mas pravdu. Z tohto pohladu a z pohladu, ze 95% ludi aj tak nepojde nijak rychlo je to pohoda. Ovsem v tom dalsom co pises pravdu nemas. Pretoze si mozno neuvedomujes, ze toto sa jazdi pod Kolibou kde v pripade tepleho a pekneho dna je narvana polka Bratislavy a mojich osobnych skusenosti sa tade pohybuje extra velke percento vymletych ludi.
A k tomu,ze hladam problemy kde nie su .. hmm, problemom je potrebne predchadzat, nie riesit ked je neskoro. Ale v tomto pripade uznavam, ze som si to mohol odpustit. Takze sa ospravedlnujem , hlavne Pazimu za zbytocnu paniku
vidim ze vidis ale necitas - skus porovnat sance pekneho pocasia pocas stupavy/greenbiku a terminu uphillu
chlape....ten úsek ma tiež riadne štve....a štve ma aj to že to tam vysypal akurát môj známy čo tam býva asi so susedmi
Povoziť by sme sa šli (andrej a ja) ale trať vôbec nepoznám(e). Ešte najsť toho vodcu. Dufam, že nebude takto fučať čo dnes lebo ma fľusne s prístavného do Dunaja