ono vzdy je to len z nudze cnost. Zhodneme sa asi vsetci, ze cestaky nemame a cestu bezne na MTB nejazdime. Ale na streku (175 km) nebudem drat MTB plaste.
Na zaloznych kolesach mam pre tieto pripady nahodene slicky.
OT: a to mi pripomina moju mladicku nerozvaznost teda aj s dalsimi dvoma , vysli sme si na kralovu holu na horacikoch bez nejakeho prezuvania len trochu dotlakovali plaste na 3,5 atm a vydalo to na 176km no le zase bolo to aj s prestavkami koniec OT !!
Môj čerstvo poskladaný spešlík na trénovanie, po 16 rokoch return to road. Prvé km boli trocha opatrné, po týždni jazdenia som si ako-tak opäť zvykol na úzke gumy a rozbité cesty. Pocit z rýchlosti a z akcelerácie je super, je to nezrovnateľné s bikom Staručký Flite pôjde preč, čakám na testovací Toupe a potom sa uvidí.
profík ? ja som dal na horáku so slikami 180 km a vôbec nemám pocit že by som bol profík
Neviem co tu riesite. Vsetci, co sme to sem postli jazdime prioritne MTB. A poviem vam mozno novinku, ale Jaroslav Kulhavy (echt profik na MTB) jazdi celu objemovu pripravu na MTB so slickmi.
tak samozrejme by bola na asfalt lepsia ziletka, ale pri hladani nazorov na plaste po forach, som dospel k nazoru, ze napriek casto komickemu vzhladu, to takto jazdi velmi vela ludi, ktori nemaju cestak alebo chcu svoj mtb posed aj na ceste....akurat, ze sa tym asi nechvalia
Ja tiez jazdim podobneho hybrida,na cestak momentalne nemam prachy ale ako tak jazdim po tej ceste som v nemilom uzase nad tymi cestami hroza zacinam mat pocit ze nebyt prednej odpruzenej vidly tak si rozbijem hubu niekolko krat za den o vytraseni ruk ani nehovoriac.Stale viac zvazujem ci ist do kupy cestaka?Obdivujem vas vsetkych ktori mate krasne cestaky jazdit po tychto nasich polnackach.Nie je skoda to nivocit?Je pravda ze pohlad na taketo hybridy nie je bohvieco ale ucel sveti prostriedky.
okrem posedu je to aj v tom ze na mojom HTčku so slickmi nemám problém jazdiť po poľných a lesných cestách, blate, snehu, ľade atď. (samozrejme pomalšie ako na normálnom MTB) čo je pre mňa najväčšie plus
ja som na tento rok kúpil CX, väčšinu jazdím s ňou po ceste a je to fakt katastrofa.. občas ma na ceste 2 triedy vytrase viac ako keď sa s ňou vyberiem na nejaký singel alebo lesnú cestu..
žiletku fakt len niekam na hrádzu alebo inú autám neprístupnú cestu..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inac toto je tiez pekne zlo
kazdopádne ten scott vyzerá fantasticky aj takto
Na zaloznych kolesach mam pre tieto pripady nahodene slicky.
Ked jazdis 175km streku tak predpokladam ze si profik a tak mas urcite v zalohe aj par bicyklov a nemusis jazdit na hentom
profík ?
zmenená veľkosť fotiek, pre lubika
Neviem co tu riesite. Vsetci, co sme to sem postli jazdime prioritne MTB. A poviem vam mozno novinku, ale Jaroslav Kulhavy (echt profik na MTB) jazdi celu objemovu pripravu na MTB so slickmi.
marp: pekny cestacik
v tomto vlakne sa asi veru vsetci nezhodneme
edit: bobo ma predbehol
A nemá tam Terezka náhodou kolesa s plastom 700x23?
na asfalt ok, ale na mtb sa mi to zda pekne vysoke
žiletku fakt len niekam na hrádzu alebo inú autám neprístupnú cestu..