ste tlacili aj inovecku zjazdovku? zatrest po asfaltke sa da pekne az na vrchol....
eej vela zaciatocnickych chyb...hl, to jedlo a pitie moze mat zdravotne nasledky
ste tlacili aj inovecku zjazdovku? zatrest po asfaltke sa da pekne az na vrchol....
eej vela zaciatocnickych chyb...hl, to jedlo a pitie moze mat zdravotne nasledky
ale my sme vedeli ze je tam asfaltka chcceli sme ist po zjazdovke a hmm.... ale do 80% som to vyslapal
hehe ty si riadny expert, zacinat hentaku trasu vyletom po zjazdovke a potom si dat komplet cervenu este aj s bonusom na Pansku ked si das "nasu" verziu myslim ze budes dobre cumiet na ten rozdiel
hehe ty si riadny expert, zacinat hentaku trasu vyletom po zjazdovke a potom si dat komplet cervenu este aj s bonusom na Pansku ked si das "nasu" verziu myslim ze budes dobre cumiet na ten rozdiel
ale ja som bol rad ze som tade isiel
a budem rad ked tade pojdem znova a uvidim ze ano, poznam to , a poznam aj rozdiel
dnes somsi dal pozehnane kopcov... zabranie soblahovske-kubrica-sviatvy-lucky-poza ostry vrch zvaznicou na cernachov dolu singlom na chatu pod ostry sutrovym zjazdom po cervenej k horarni a po zeleznicke s5 na brezku single,okolo hradu dolu vse krasne suchucke, ani pamiatka po dazdi
40,2km/1200m/2h23m
mobilofky:
tak uz som aj s5:)
sviezich 51,2km cez kykulu,machnac, sokoli kamen,zlab po cervenej super zjazdom do drietomy, dalej zelenou nad dubravu a po zltej k dialnici a tn.Vcera tam sprchlo, tak to bolo mokre az slizke ale nad sucou uz pekne suche ....
paradny vyjazdik- po hradzi do teplej ,z novej dubnice po maratonskej cez kamenne vrata do omsenia,teplice-machnac-petrovanske luky-svitavy-lucky-u ondereja na domaci gulasek a pivo a cez brezku a juzny singel ku kostolu a dom
49,2km/1200m/3h41m
dnes že dám si iba taký malý okruh - Stankovce - soblahov - kubrica - TN a naspat, noo a niako nestacilo, tak sup z turnej do mnichovej odtial na radar- jastrabie - dubodiel a potom uz stacilo
distance : 65,03Km
time : 3:05:31
avg speed :21,03km/h
max speed : 60+-km/h
paradny vyjazdik- po hradzi do teplej ,z novej dubnice po maratonskej cez kamenne vrata do omsenia,teplice-machnac-petrovanske luky-svitavy-lucky-u ondereja na domaci gulasek a pivo a cez brezku a juzny singel ku kostolu a dom
49,2km/1200m/3h41m
som ta videl v soblahove si siel smerom dole, z luciek nakoniec som aj pozdravil ked mi trklo ze si to ty
tak ja dnes iba na Homolku z oboch stran odtial na Vrsatec a dom lebo ma bolel opät krk z cestneho bicykla. prisiel som na jednu vec preco ma bolia tie trapezy, mam pohnuty jeden stavec do strany co bude asi vazne tak na cestny bike dlhsie nesadnem tam to boli vzdy
zajtra chcem ist na kamenne vrata, baske a stale po cervenej do hornej poruby. odtial ak najdem modru tak po modrej do prejtej len asi zabludim nepoznam ziadny farebny chodnik
2 divo:to aby si zobral farebne okuliare....ked sa v tom nevyznas, kup si turistiku mapu strazovskych vrchov
a pozeraj po stromoch
2pipik:tiez som najprv rozmyslal odkial ten bike poznam:)
Videli sme ta s brachom, ked sme zliezali z Homolky, sli sme uz od Zliechova.
Tu cervenu do Poruby neodporucam, je na biku nejazdna.
som sa trapil na lahkom prevode pomalicky hore a cyklisti si to hore slapali bez drzania, ruky malu vzadu spojene a v klude si slapali nechapem zhorsil som sa na homolke o 4 minuty co je celkom dost sakra. a na vrsatci som zistil ze musim kupit lahsie prevody do predu musi ist compact prevodnik
To si tak neber, v nedeľu bolo možné na cestách stretnúť cyklistov neúrekom, hobby aj profi.
Najviac nabudilo keď v Prejtej si to vedľa seba trielili bratia Velitsovci
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale my sme vedeli ze je tam asfaltka
ale ja som bol rad ze som tade isiel
a budem rad ked tade pojdem znova a uvidim ze ano, poznam to , a poznam aj rozdiel
40,2km/1200m/2h23m
mobilofky:
sviezich 51,2km cez kykulu,machnac, sokoli kamen,zlab po cervenej super zjazdom do drietomy, dalej zelenou nad dubravu a po zltej k dialnici a tn.Vcera tam sprchlo, tak to bolo mokre az slizke ale nad sucou uz pekne suche ....
BTW- u mna soboty doobeda pracovné, takže sa mi nedá
49,2km/1200m/3h41m
distance : 65,03Km
time : 3:05:31
avg speed :21,03km/h
max speed : 60+-km/h
49,2km/1200m/3h41m
som ta videl v soblahove si siel smerom dole, z luciek nakoniec som aj pozdravil ked mi trklo ze si to ty
zajtra chcem ist na kamenne vrata, baske a stale po cervenej do hornej poruby. odtial ak najdem modru tak po modrej do prejtej len asi zabludim nepoznam ziadny farebny chodnik
a pozeraj po stromoch
2pipik:tiez som najprv rozmyslal odkial ten bike poznam:)
distance : 79,21Km
time : 3:26:49
avg speed :22,98km/h
max speed : 50+-km/h
som sa trapil na lahkom prevode pomalicky hore a cyklisti si to hore slapali bez drzania, ruky malu vzadu spojene a v klude si slapali nechapem
Najviac nabudilo keď v Prejtej si to vedľa seba trielili bratia Velitsovci
Chcelo by to niečo podniknúť, žeby Baske-Homôlka?
ja bikujem v ceskom raji do pondelka