ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
to asi len u nas na orave , ze
to asi len u nas na orave , ze
tak vies ako, nie kazdy ma funkcnu piecku v panelaku
http://www.youtube.com/watch?v=68hl5sH5Rbs
pardon ze to tu zasieram. uz nebudem
aj ja , len dufam ze to nebude skoro rano
K znackam .. este k nim pridaj Dolmar
edit: a este vtip o motorovych pilach nech nemam fadny prispevok
Prídu kanadskí drevorubači k ruským a darujú im novú motorovú pílu. Tak Rus ide do lesa a Kanaďan za ním ešte volá:
"S touto pílou urobíš 2000 kubíkov za deň!"
Rus večer príde zničený:
"1700 a viac nič."
Kanaďanovi to nejde do hlavy, tak že mu to ukáže. Naštartuje pílu, ozve sa rev, Rus priskočí a pýta sa:
"Što eto?"
Pridávam ešte malú ukážku čo nás zhruba čaká...
edit: alebo tam spravit najazd, ak tam bude voda a blato, bude sa to preskakovat