žigo, mal by si niekedy aj do mapy pozrieť... "kúsok nad anakondou" a "pretneš zjazdovku a zídeš v okolí tunela" to je úplne opačným smerom to čo myslíš ty je predsa časť Fatranského maratónu len ty tam na konci odbočíš k tunelu, keby si šiel ďalej po modrej, tak pekne popod horu prídeš na kopec medzi Turím a Višňovým
Katko, Žigo asi mysli aj tu cast nad (pred) zjazdovkou, na ktoru sa odbocuje z chodnika (cesty) kdesi medzi hornou a dolnou rovňou. Na trasu Fatranskeho sa to napaja az po tom, ako to pretne zjazdovku...aspon tak je to poznam ja...
žigo, mal by si niekedy aj do mapy pozrieť... "kúsok nad anakondou" a "pretneš zjazdovku a zídeš v okolí tunela" to je úplne opačným smerom to čo myslíš ty je predsa časť Fatranského maratónu len ty tam na konci odbočíš k tunelu, keby si šiel ďalej po modrej, tak pekne popod horu prídeš na kopec medzi Turím a Višňovým
Keby som do mapy pozrel, tak to v zivote nenajdem. Sak vies, ze kam ja idem, tam zabludim. Ze je to cast fatranskeho viem, len som ho nesiel, tak neviem kde sa napaja. Bol som v tom, ze az na zjazdovke. A na ten tursky kopec mi musis niekedy vysvetlit jak sa dostat, lebo ak nahodou dostavaju dialnicu, tak to bude skoro nutnost.
a keď už ísť na Hornú roveň tak samozrejme nie z Višňového ale cez Turie a Zdobinú..
No je to paradicka...na moju vysku myslim ideal riesenie. Dnes som to mal prvy raz a o chvilu uz som na tom jazdil akoby som to mal dlhu dobu. Treba si zvyknut na ten pocit ze su vacsie kolesa a je to. Clovek si na tom potom aj viacej veri. Pohodlie je tak isto vacsie, vsetky vymole a prekazky su razom mensie. Do kopca parada, nepocitoval som vobec ze su tazsie kolesa, naopak v strmych vyjazdoch to je ako prilepene. Anakondu som siel dnes prvy raz a poriadne som si ju vychutnal, vobec som nemal problem ze by to bolo nespratne v zakrutach a pod.
Takze som maximalne spokojny, ze som zvolil toto riesenie. Verim, ze pre vysokych ludi (myslim nad 190 cm) je to idealna volba...
Ty "čo Ti je všetko jedno: Super výjazd. Už sa tam aj ja chystám, len ma odrádzal ten sneh. Ale podľa fotiek to už nevyzerá tak strašne. Kadiaľ si išiel?
Inak ku 29 kolesám. Každý nech jazdí čo mu vyhovuje. Len mi potom príde divné, keď napríklad na maratónoch MTB štartujú ľudia s rôznymi bicyklami...
Veď ako vravím, nech si každý chodí na čom chce, len nech je to teda rozdelené. Keď už sa chcú jazdci porovnávať, tak nech aspoň jazdia na strojoch s rovnakými špecifikáciami. Aby to malo vôbec nejaký zmysel.
Je asi nerealne takto to delit. Postavim sa na maratone na start a vedla mna stoji borec na 9 kilovom biku. Moj ma 15. A obaja mame pritom MTB s 26" kolesami. Je to rovnaka specifikacia, alebo nie? Lebo bicykle urcite rovnake nie su ani zdaleka...
Presne toto porovnanie som čakal , je ale irelevantné. Skôr by sa hodilo, keby napríklad na maratóne BMX štartoval MTB. Šlapať predsa musia obidvaja...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
žigo, mal by si niekedy aj do mapy pozrieť... "kúsok nad anakondou" a "pretneš zjazdovku a zídeš v okolí tunela" to je úplne opačným smerom
Keby som do mapy pozrel, tak to v zivote nenajdem. Sak vies, ze kam ja idem, tam zabludim. Ze je to cast fatranskeho viem, len som ho nesiel, tak neviem kde sa napaja. Bol som v tom, ze az na zjazdovke. A na ten tursky kopec mi musis niekedy vysvetlit jak sa dostat, lebo ak nahodou dostavaju dialnicu, tak to bude skoro nutnost.
Najlepsie z Mincola
Takze som maximalne spokojny, ze som zvolil toto riesenie. Verim, ze pre vysokych ludi (myslim nad 190 cm) je to idealna volba...
Inak ku 29 kolesám. Každý nech jazdí čo mu vyhovuje. Len mi potom príde divné, keď napríklad na maratónoch MTB štartujú ľudia s rôznymi bicyklami...