A nevidim az taky problem zadat inzerat viackrat do viacerych kategorii s tou istou fotkou a inym popisom. Je potom jednoduchsie mazat inzeraty na konkretne veci - radsej ako editovat text kazdu chvilu.
Nuz, keby to bolo len o tom, ze "pridam link", tak by to islo. Obavam sa vsak, ze to take lahke nie je, takze zatial treba zmazat a pridat. Ako bonus bude inzerat opat navrchu zoznamu...
Bol som medzi prvými čo obhajoval interny bazar nejake veci som ludom ja daroval.
Jeho hlavna myšlienka bola niečo predať alebo darovať niekomu čo je menej finančne situovaný.
Toto bol hlavný ciel interneho bazaru.Na začiatku to bolo nadstavené tuším na min.50 príspevkov a inč sa tam nedalo dostať.Ak by to tak aj ostalo tak toto čo katko riešil posladné dni by sa minimalizvalo.Pri 5O prispevkoch sa dalo v podstate vypozorovať či je daný človek normálny alebo ***** a podla toho sa potom aj zariadiť.V tejto podobe ako dnes funguje interny bazar je nepotrebný.
tiež by som netvrdil, že bazár neplnil svoju funkciu...keď som po nejakom čase menil komponent, tak ten "starý" som najradšej daroval tu, bola to ideálna možnosť...do klasického bazáru nemám dôvod to ponúkať...
Nahodil som moznost filtrovania do bazaru, ako navrhol Jezus:
- inzeraty od foristov (50+ prispevkov, aspon mesiac registrovany) - odkaz uvidite len ak sami splnate tieto kriteria
- inzeraty od priatelov - uvidite ak mate definovanych priatelov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale je to podla mna viac roboty ako ho iba upravit.
A znovu uploadovat fotku. Fakt super riesenie
Jeho hlavna myšlienka bola niečo predať alebo darovať niekomu čo je menej finančne situovaný.
Toto bol hlavný ciel interneho bazaru.Na začiatku to bolo nadstavené tuším na min.50 príspevkov a inč sa tam nedalo dostať.Ak by to tak aj ostalo tak toto čo katko riešil posladné dni by sa minimalizvalo.Pri 5O prispevkoch sa dalo v podstate vypozorovať či je daný človek normálny alebo ***** a podla toho sa potom aj zariadiť.V tejto podobe ako dnes funguje interny bazar je nepotrebný.
A nad 5000 je uz nad slnko jasne, ze normalny nie je
A nad 3000?
Toto bola stara romska mudrost.
- inzeraty od foristov (50+ prispevkov, aspon mesiac registrovany) - odkaz uvidite len ak sami splnate tieto kriteria
- inzeraty od priatelov - uvidite ak mate definovanych priatelov.
Dajte mi vediet, ci vyhovuje.