Vcera sme si dali s Kajcom paradny hreben ZA-Neslusa-Majtanky-atd-Semetes-smer na Melocik az po tu peknu kaplnku odkial sme zbehli do V.Rovneho. Idelnejsie pocasie na bike si ani neviem predstavit, teplo ale nie upek, ziadny hmyz, vsade sa prasilo...no proste parada. Ja som potom zbehol este do Krasnan k Lepierrovi na mensi tuning vidle (este raz diky ).
Dnes som sa pripojil k Velkonocnenu vyjazdu ktory smeroval do Bystricky cez polom a tradicne zvaznice. Vo Vrutkach som sa odpojil a vybehol si po tej krasnej zvaznici az na Krizavu. Tu boli este malicke snehove polia. Odtial na Mincol a cestou dole som si dal Anakondu. Vo Visnovom ma chytil lejak ale vzhladom na to ake mraky behali nad Martinkami som obisiel este velmi dobre
Posílám srdečný velikonoční fotopozdrav ze Vsetínských vrchů. Dnes jsem si dal "polievačku" z Cábu do Halenkova, (poznají ti, kteří byli vloni koncem léta). Připojuji pár snímků nového závěrečného sjezdu, který bude místo toho defektného makadamu. Iceman navrhoval Vsetínske na polovicu mája - tak 8. v nedelu?
Zdravim, dosť ma zaujíma, že kadiaľ ide singlík okolo Vreteňa. Keby niekto pridal mapku, bol by som povďačný. A uvítal by som aj iné, podobné singlíky okolo Žiliny. Ďakujem za akýkolvek tip.
Posílám srdečný velikonoční fotopozdrav ze Vsetínských vrchů. Dnes jsem si dal "polievačku" z Cábu do Halenkova, (poznají ti, kteří byli vloni koncem léta). Připojuji pár snímků nového závěrečného sjezdu, který bude místo toho defektného makadamu. Iceman navrhoval Vsetínske na polovicu mája - tak 8. v nedelu?
No dáme to buď 8. alebo 15. mája. Uvidíme, komu to bude ako vyhovovať.
Tak jsem vypaplal mapu a to ve dvou variantách. Modrá je se startem z Makova, červená má start ve Velkých Karlovicích, což je asi o 10km dál autem, ale je v ní zakomponován zajímavý sjezd z Javorníků až dolů k Bečvě. Oproti loňsku je přidán sjezd do Valašské Bystřice (a samozřejmě opět výjezd na hřeben k Cábu. Kdyby tedy někdo už nestačil do Kohútky, je připraven sběrný VWbus nebo zkratka po nové cyklostezce do Velkých Karlovic. Myslím, že je to ideální příležitost potrénovat před Varínom, abysme si před borcami z BA netrhli ostudu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som sa pripojil k Velkonocnenu vyjazdu ktory smeroval do Bystricky cez polom a tradicne zvaznice. Vo Vrutkach som sa odpojil a vybehol si po tej krasnej zvaznici az na Krizavu. Tu boli este malicke snehove polia. Odtial na Mincol a cestou dole som si dal Anakondu. Vo Visnovom ma chytil lejak ale vzhladom na to ake mraky behali nad Martinkami som obisiel este velmi dobre
Mokra skoro vobec nebola...a isla sa veru paradne
Dazd ma chytil ako som vybehol vo Visnovom...
Vo vlaku ale neprsi
sukromne-akcie/za-singletrack-t24115-60.html
Su tam aj fotky uprav. Dole je odkaz na bikemap.
A my s Bercom sme bábovky
No dáme to buď 8. alebo 15. mája. Uvidíme, komu to bude ako vyhovovať.