Tak v tom pripade to musia operativne poriesit slovenski a ceski hokejisti, vsetkych porazit a nasledne sa rozsekat vo finale. To by sa mi celkom pacilo
Inak sa tu riesila Anakonda pocas/po dazdi. Vcera som to skusal - blby napad
Naposledy sme štartovali z Makova od Jednoty o myslím 8:00. Ale ešte je aj možnosť štartu z Veľkých Karlovíc. Musíme sa dohodnúť ktorú verziu trasy si vyberieme.
Knedle sú kynuté! Len je potreba sa dohovoriť, či chcete s čučoriedkami či s haferami alebo s borůvkami.
Termín mi nejlíp vyhovuje 8. mája, jak jsem původně navrhoval.
V případě varianty z Karlovic by se parkovalo a vyjíždělo přímo od sjezdovky Razula, ale nevím, jestli už v té době bude zprovozněna DH trať.
Nakolko sa zmenil program na sobotu, tak aj ked je neskoro a asi vsetci su na Bystricke, tak sa pokusim. Niekto na vyjazd - pohodovy, jarnou prirodou s "velmo opaternym bikerom" by sa nenasiel? 0902 340 170. Stretko tak na 11:30?
Dneska super pojazdenie, smer Teplicka-Zastranie-singel okolo Vretena-Vadicov a vodne dielo. Prisiel som domov akurat trochu zapraseny Dufam, ze tie zajtrajsie dazde co maju byt nespravia bahenne kupele...
vcera som na Chate pod Suchym nebol tak som si to vynahradil dnes aj s Javorinkou samozrejme.Pofukoval severacik no dalo sa to zniest...pridavam aj zopar foto...kocur nemal chybu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak sa tu riesila Anakonda pocas/po dazdi. Vcera som to skusal - blby napad
Termín mi nejlíp vyhovuje 8. mája, jak jsem původně navrhoval.
V případě varianty z Karlovic by se parkovalo a vyjíždělo přímo od sjezdovky Razula, ale nevím, jestli už v té době bude zprovozněna DH trať.