ak nahodou nekto ma chut si prejst po cervenej (stefanikova) tak nech je pripraveny na drevorubacov za babou.. od koliby po babu v pohode, troska blata ale za babou sa chlapci vysantili.. siel som priamo po cervenej ziadne obchadzky (ale aj keby ste chceli za babou ist trasu vlka bolo ich stade pocut takze radsej kolmo tahajte )
proste tych chlapcov milujem.. este ze to je rovno krizom cez chodnik a obchadzat treba aspon 15m smerom do lesa kde su este zvysky po predchadzajucom rubani a kopec listia takze tlacime..
a ako je rozbita zelena znacka pod velkou homolou som uz ani nefotil, fakt som nemal naladu.. obchadzka este vacsia a od traktorov a tatroviek asi 30-50cm kolaje cisteho blata.. raz som blbo stupil a zablateny do pol litka.. som rad ze mi tam aj tretra neostala..
hmm chlapci a co takto natrenovat techniku a jazdit normalne s vysunutou sedlovkou? ci to pri kazdom zjazde sedlovka dole a potom zastat a sedlovka hore?
hmm chlapci a co takto natrenovat techniku a jazdit normalne s vysunutou sedlovkou? ci to pri kazdom zjazde sedlovka dole a potom zastat a sedlovka hore?
Bez ohladu na techniku, zasunuta sedlovka ma v prudsich technickych zjazdoch svoje vyhody. Tiez to obcas praktizujem.
Kamos, ktory jazdi aj tazky FR si dokonca nosi kratsiu nahradnu sedlovku, lebo ma Specialized, kde sedlovku zrovna moc nezasunie
hm, kazdopadne je lepsie sedlo zasunut, pretoze pri zjazde sa ti lepsie ovlada bike a nezavadza ti sedlo pod ritou. navyse pri nejakom jumpe nieje prijemne ked po dopade narazis zadkom an sedlo. tak preto.
hehe ale ja viem vyhody zasunutej sedlovky.. a ked je velmi zle a nechce sa mi bike tlacit dole tak som ochotny si ju zasunut hlbsie..
ale 99% odmietam, proste radsej hodim papulu s vedomim ze este mam co zdokonalovat ako si zasuvat sedlovku do kazdeho zjazdu
btw o tom je XC.. a ver tomu ze ak to prejdes na hranici je to vacsi adrenalin a vlastne uspokojenie ako ked si to "zlahcis" sedlovkou
a dalsia vec su maratony a podobne.. pripadne blato ktore si do ramu od sedlovky az tak nanasat nemusim, nenavidim praskanie..
ale zasa len moj nazor, jazdite si ako chcete, ja som so sedlovkou z cisto dovodu zjazdov nepohol tusim aspon 4 roky.. a ani predtym som nou moc netoto.. tak mozno 3x
ja tiez nevidim nejaky problem so zjazdovanim s normalne vysunutou sedlovkou. absolutne vobec mi pri jazde nezavadzia a uz vobec by sa mi furt nechcelo stelovat vysku sedlovky po kazdom zjazde.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty máš z tej Trnavy docela dosť velký dojazdový rádius
Ty máš z tej Trnavy docela dosť velký dojazdový rádius
Pouzivam vlak, auto. Len jazde na biku sa snazim vyhnut, ako sa len da
takze preto su tak. neboj urcite nejazdime tak vzdy
http://www.gravitydropper.com/
Bez ohladu na techniku, zasunuta sedlovka ma v prudsich technickych zjazdoch svoje vyhody. Tiez to obcas praktizujem.
Kamos, ktory jazdi aj tazky FR si dokonca nosi kratsiu nahradnu sedlovku, lebo ma Specialized, kde sedlovku zrovna moc nezasunie
hm, kazdopadne je lepsie sedlo zasunut, pretoze pri zjazde sa ti lepsie ovlada bike a nezavadza ti sedlo pod ritou. navyse pri nejakom jumpe nieje prijemne ked po dopade narazis zadkom an sedlo. tak preto.
ale 99% odmietam, proste radsej hodim papulu s vedomim ze este mam co zdokonalovat ako si zasuvat sedlovku do kazdeho zjazdu
btw o tom je XC.. a ver tomu ze ak to prejdes na hranici je to vacsi adrenalin a vlastne uspokojenie ako ked si to "zlahcis" sedlovkou
a dalsia vec su maratony a podobne.. pripadne blato ktore si do ramu od sedlovky az tak nanasat nemusim, nenavidim praskanie..
ale zasa len moj nazor, jazdite si ako chcete, ja som so sedlovkou z cisto dovodu zjazdov nepohol tusim aspon 4 roky.. a ani predtym som nou moc netoto.. tak mozno 3x