Ten úsek zo Spišskej Belej po Šarpanec je už opravený, je tam nový koberec, takže by to nemalo byť také nebezpečné. A myslím, že štart mohol dať kľudne z EUROCAMPU. Nie je to frekventované, je to do kopca a v Tatr. Lomnici by bol už pelotón roztrhaný a samozrejme jazda bezpečnejšia. Tí menej výkonní by sa nemotali tým najlepším, pretože väčšina nevie jazdiť v pelotóne. Lenže to "PITKO" by musel používať aj "brain", no nie?!
ten usek sice opraveny je ale nie cely,z kotliny este asi 1km zostal v povodnom tankodromovom stave,a inak pocul som aj to,ze by sa mohlo ist z kotliny do belej po cyklistickom chodniku.co by bol riadny masaker.
ja sice jarnu klasiku nemusim ale aj tak som rad,ze tu v okoli PP robi aspon niekto nejake preteky.
Pan Pitko nezmeni nic na svojom preteku ..ma stale istych 300 a mozno aj 400 pretekarov takze je mu to uplne jedno ...ako keby som pocul jeho slova ...nevedia jazdit ...a vlastne ma aj pravdu vela ludi sa precenuje a potom to takto dopadne ...vela pretekov sa zacina dole kopcom ,diery a tak a nikde to tak nelieta ako na Jarnej klasike ...
sice som nesiel klasiku ale tatry tour, tych maratonov v rakusku mam odjazdenych hodne tak viem porovnavat...
keby boli vsetky maratony a preteky na slovensku take ako klasika alebo tatry tour tak by to bola parada. nemozem na organizaciu tychto podujati povedat kriveho slova, za tie peniaze je to uplna pohoda. ak si dobre pamatam dostal som vtedy nejake ponozky, casak, nejaku chemiu a po dojazde slusne jedlo na listok v jednej z restauracii v poprade. v pohode sa dalo zaparkovat, trat aspon v poprade bola celkom dobre zabezpezena a oznacena. atmosfera na starte uzasna, ludova hudba, pohlad na tatranske kopce.. no parada, to tuto na dolniakoch nemame
sice to nema s organizaciou nic spolocne, ale den pred pretekmi - v piatok - som rotrhol gate a nemal som nahradne.. tak som vletel do nejakeho cykloobchodu do tatier a snazil som sa nieco zohnat. mali tam nejake meridacke, len nemali moju velkost. majitel obchodu mi svojou ustretovostou vyrazil dych - ponukol mi ze ma bude cakat s mojou velkostou v sobotu na starte tatry tour. tak sa aj stalo, napriek tomu ze obchod otvaral o hodinu neskor..
inak pominule roky sa chodilo cez strbske pleso a ked padol svah na ceste tak to dali cez stolu a mengusovce , cesta je uz ale hodnu chvilu opravena ze ci to nechaju tak cez stolu alebo to vratia cez strbske pleso ?
Páni,
nie som člen jazykovedného ústavu a toto nie je kútik slovenského pravopisu, ale čítať niektoré vaše príspevky je hrôza.
A to ste mnohí, čo sa uchádzate o štátnu službu a máte stredoškolské vzdelanie.
Ak ste skutočne tak "vzdelaní", tak si nastavte na počítači pravidlá slovenského pravopisu a riaďte sa počítačom, ak budete vôbec vedieť na čo vás upozorňuje. (To je tá červená vlnovka
pod chybne napísaným slovom). Hanbím sa.
Indurain nesud druhych ale zacni najskor u seba.Mas pri mene yng yang tak by si mal nieco o tom vediet.Urcite si vsetkym prispevkom od tych ...... co sa za nich hanbis porozumel a tak im ukaz cestu inym sposobom aby Ta nasledovali.Myslis ze niekomu pomoze ak ho nejaky pocitac opravi?Zaklad je aby dotycny nad tym pouvazovali a ak to pochopia tak maju vyhrane.Ale toto by malo trapit ich a nie nas......
Janosik,
bohužiaľ, neopravili zatiaľ žiadne výtlky. Úsek od Tatr. Kotliny po Šarpanec je bez nového povrchu, ale nie to tam také zlé, ako to bolo v úseku Šarpanec-Sp. Belá.
chlapi , kto uz bol na klasike , aka taktika sa oplati aby sa clovek vyhol nejakym snazivcom co maju nacvicene svyhy zlava doprava a naopak co sposobuje povacsine pady a tu jedinu byt na s***** nechcem
Moja tohtorocna taktika je drzat sa niekde pri chvoste ono aj tak sa ide pokope , kym nezacnu prve vazne stupania a tam staci zabrat , hadam v stupani nikto nelahne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten usek sice opraveny je ale nie cely,z kotliny este asi 1km zostal v povodnom tankodromovom stave,a inak pocul som aj to,ze by sa mohlo ist z kotliny do belej po cyklistickom chodniku.co by bol riadny masaker.
ja sice jarnu klasiku nemusim ale aj tak som rad,ze tu v okoli PP robi aspon niekto nejake preteky.
keby boli vsetky maratony a preteky na slovensku take ako klasika alebo tatry tour tak by to bola parada. nemozem na organizaciu tychto podujati povedat kriveho slova, za tie peniaze je to uplna pohoda. ak si dobre pamatam dostal som vtedy nejake ponozky, casak, nejaku chemiu a po dojazde slusne jedlo na listok v jednej z restauracii v poprade. v pohode sa dalo zaparkovat, trat aspon v poprade bola celkom dobre zabezpezena a oznacena. atmosfera na starte uzasna, ludova hudba, pohlad na tatranske kopce.. no parada, to tuto na dolniakoch nemame
sice to nema s organizaciou nic spolocne, ale den pred pretekmi - v piatok - som rotrhol gate a nemal som nahradne.. tak som vletel do nejakeho cykloobchodu do tatier a snazil som sa nieco zohnat. mali tam nejake meridacke, len nemali moju velkost. majitel obchodu mi svojou ustretovostou vyrazil dych - ponukol mi ze ma bude cakat s mojou velkostou v sobotu na starte tatry tour. tak sa aj stalo, napriek tomu ze obchod otvaral o hodinu neskor..
Super pristup ma aj suncycle.....
nie som člen jazykovedného ústavu a toto nie je kútik slovenského pravopisu, ale čítať niektoré vaše príspevky je hrôza.
A to ste mnohí, čo sa uchádzate o štátnu službu a máte stredoškolské vzdelanie.
Ak ste skutočne tak "vzdelaní", tak si nastavte na počítači pravidlá slovenského pravopisu a riaďte sa počítačom, ak budete vôbec vedieť na čo vás upozorňuje. (To je tá červená vlnovka
pod chybne napísaným slovom). Hanbím sa.
bohužiaľ, neopravili zatiaľ žiadne výtlky. Úsek od Tatr. Kotliny po Šarpanec je bez nového povrchu, ale nie to tam také zlé, ako to bolo v úseku Šarpanec-Sp. Belá.
chlapi , kto uz bol na klasike , aka taktika sa oplati aby sa clovek vyhol nejakym snazivcom co maju nacvicene svyhy zlava doprava a naopak co sposobuje povacsine pady