no ja osobne som čakal, že to bude aspoň tých 115-120 km, keď už sa avizovala tá zmena...Tour ma neláka, hlavne jej formát....to už radšej vycestujem niekam do Álp
Tour nie je zly napad, ale .. ten treti den je odveci. Ja by som navrhoval aby XC bolo v piatok. Tam sa vsetci odpalia, v sobotu budu tlacit na Kralovu, a ti, co im pud sebazachovy odumrel , v nedelu zomru na Krejzi 115tke (trat 2006/2007)
Tour je praveze celkom podareny format pre tych co nechcu cestovat za hranice prip. nemozu cerpat viac dovolenky - teoreticky 1 den volna a 3 dni jazdenia v Nizkych Tatrach vratane Kralovky. To sa celkom da. Najde si to svojich priaznivcov. A to hlavne - je to zvladnutelne aj pre hobbybajkerov co robia 2-3000 km rocne.
Lubo, nieco na tom Tvojom napade je, aj ked si to naschval prehnal. Mne by sa pozdavalo prvy den XC, druhy Krejzi a treti Kralovka ako zavrsenie etapaku s vrcholovym foto, pripitkom a odovzdavanim finisher tricka hore na vysielaci. To by bolo paradne.
Jj, mna tiez napadlo, 3. etapa na Kralovu, ale usporiadatelia chcu mat cele coro-moro start/ciel vo Svite .. aj ked odovzdavanie tricka finisherom na Kralovej pri 7 stupnoch, viditelnosti 2metre , dazdi a vetre 40km/h moze byt celkom zaujimavy zazitok aj pre usporiadatelov (narazam na Horal 2002, moj prvy maraton )
Tour je super nápad, hlavne ak tam má niekto cestovať cez celé Slovensko tak si aj zajazdí tohto roku sa snáď aj ja dostanem, ale nedela bude regeneračná
Sa mi paci, ze dvaja borci, co sa nahanali na Beskidy MTB trophy o minuty (a to je o dost tazsi etapak), sa idu teraz predbiehat v nemiestnej skromnosti a vyjadreniach typu "to je vyzva" alebo "snad to zvladnem".
... ja som to myslel uprimne, ale dik za tvoje slova, zahriali pri srdci ... tento rok zase sadam na bike len preto a kus z donutenia, aby som zvladol tieto krasne etapove podujatia ... (toho roku to vyzera asi na najviac etapakov co som kedy siel (Horal, Beskydy, TransAlp no a Spiš ... len ja som taky skvely koordinator, ze este neviem ci sa to datumovo vobec da absolvovat ...)
Celkom pochybujem, ze terminovo sa budu dat absolvovat vsetky 4 akcie - 2 urcite, 3 mozno. Ale vsetko zavisi od terminu toho TransAlpu (resp. AlpenXu aby sme boli presnejsi) a ten termin je zda sa vo hviezdach. V kazdom pripade Spis teda ja osobne urcite nepovazujem za etapak, ale za dovolenku a teda spada do inej kategorie nez tie tri ostatne akcie.
už neviem kto mi hovoril že je na horala prihlásený.. kto už ale je tak to robil cez online alebo zaslaním tej PDF prihlášky? lebo on-line mi nenačítava (ale to može byť aj tým že som v robote.. skúsim ešte doma)
Aj minuly rok aj tento som bol na danovom urade s vyhlasenim (stiahnes zo stranky horal.sk) + kopia, obe mi opeciatkovali, opeciatkovanu kopiu som spolu s vytlacenou prihlaskou zaslal Ivanovi ...a je to
...len myslim, ze to trebalo stihnut opeciatkovat do 30.4.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lubo, nieco na tom Tvojom napade je, aj ked si to naschval prehnal. Mne by sa pozdavalo prvy den XC, druhy Krejzi a treti Kralovka ako zavrsenie etapaku s vrcholovym foto, pripitkom a odovzdavanim finisher tricka hore na vysielaci. To by bolo paradne.
...len myslim, ze to trebalo stihnut opeciatkovat do 30.4.