Zdravim, rád by som si urobil radosť touto vidlicou (momentálne stará 2005ka RST.. ). Brzdy sú kotúčové, oska 9mm (novatec). Neviem aký je rozdiel medzi jednotlivými ročníkmi avšak pravdepodobne by bolo dobré zobrať ten najnovší a to 2010. Cca som našiel že 2010 RLD alebo LOD zohnám za nejakých 150€.... veĺmi by ma potešilo ak by to bolo aj o čosi menej, kedže peňazí nazvyš niet. Radšej by som tú LOD, ale môže byť aj RLD (rozdiel je v nich pokiaľ viem, len v uzamykaní). Neoplatí sa ešte počkať na zľavy? +- by som chcel do toho investovať maximálne tých 150€.... (nevylučujem aj cestu bazárom, avšak radšej by som 100% funkčné "nové" železo)
A ako je to s tým zdvihom, teda jeho úpravami? Treba na to nejaké špeciálne diely, a nástroje?
Ďakujem
PS: Pekné sviatky
Zdravim chlapi, prizivim sa trosku. Neviete nahodou, ako su odstupnovane negativky v E*****noch od Milana? Konkretne teda, aky velky je rozdiel medzi negativkou na 90kg a na 80kg jazdca? Sorry za blbu otazku
Dakujem vsetkym za rady. Znizili mi to v suspension clinic za 5 eciek. Som spokojny. Epikon je fakt pre mna vyborny. Zatial som sice na nom presiel iba 30 km, takze su to prve dojmy... Ale parada
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak, tak, pre upresnenie:
- remote lock 2006/07
- remote lock 2009