Myslis to ako?Vela svalov vela laktatu?No ved velky sval potrebuje aj vela laktatu ked pracuje nad alebo blizko ANP a to potom nas byvalych kulturistoch velmi boli:)...takze vyhodu ma ten, kto ma prah bolesti nizky
noo vcera som si bol obzriet hrebienok , to stupanie je miestami silno vyzivne ked budem mat v nohach 100km bude to velmo tazke .....
V piatok som absolvoval cast trate Spissky Stiavnik - Strba. Cesta dobra akurat v Spisskom Stiavniku treba vystrielat tych ciganskych psov, pretoze som tam 10 min maturoval, kym ten vlciak pochopil ze poltehla do hlavy ho bude boliet. A ti domorodci to mali absolutne v pazi Inac pekna stojka pred Liptovskou Teplickou
noo fasa ten usek sme ani nesli pre istotu, dufam ze na pretekoch to bude vyriesene
a ta stojka je fajn tam sa zacnu trhat skupiny a je to predzvest kopcovej casti pretekov .....
jaaj este sa chcem opytat, netiekla po asfalte nejaka neidentifikovatelna voda smerom z osady cez cestu ?? nerad by som prisiel k nejakej tej zltacke
a este nech mi niekto rozumne vysvetli tento usek ktory tam zaradili po 40tich km ked ide este minimalne 200 ludi pokope ( ludia sa tam nedokazu pomestit na normalnu siroku cestu, nieto este na takuto 3m siroku/uzku cesticku )
asi tam je tych padov, urazov a zniceneho materialu malo
V Zakovciach sa z hlavnej cesty odboci doprava a prejde sa cez celu obec. Potom zacina tento usek. Tento uzky usek konci pri smetisku Usvit, kde je aj strmsie stupanie, ale nic hrozne . A dalej nasleduje normalna cesta az do Hozelca s rychlym zjazdom.
po vsetkych rocnikoch prvy krat vynechavam... a vdaka Vami uvadzanymi dovodmi som sa len utvrdil. Ved aj tak poseldne roky organizatora zaujimal len vitaz..ostatni si zbalte fusakle a hybááj domov:) tesim sa na cenu Gemera to je o inom..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V piatok som absolvoval cast trate Spissky Stiavnik - Strba. Cesta dobra akurat v Spisskom Stiavniku treba vystrielat tych ciganskych psov, pretoze som tam 10 min maturoval, kym ten vlciak pochopil ze poltehla do hlavy ho bude boliet. A ti domorodci to mali absolutne v pazi
a ta stojka je fajn tam sa zacnu trhat skupiny a je to predzvest kopcovej casti pretekov .....
jaaj este sa chcem opytat, netiekla po asfalte nejaka neidentifikovatelna voda smerom z osady cez cestu ?? nerad by som prisiel k nejakej tej zltacke
asi tam je tych padov, urazov a zniceneho materialu malo
Nie nic tam netecie, ono by to aj tak tieklo do dediny, takze to by im majorita netrpela a potom by domorodci skoncili hned za cestou