no to je moj priblizny odhad. napr su v ponuke tesnenia s o 30% nizsim trenim. ratam ze to bude minimalne 50e ak by som si to dal, plus neake dalsie individualne nastavenia.
Zdar, ak teda sa chces dokonale zbavit 2-stepu tak potom ten Coil nieje zla vec ako pisal Warzone. Samotna pruzina ti pride tak za tyzden zabalena v tubuse a montaz je skutocne jednoducha. Mam takeho Lyrika prerobeneho zo Solo-Air a nemozem sa stazovat na citlivost a jedina zlozitejsia vec je vyber tvrdosti pruziny na tej stranke, vyjde ta to do 100e... kedze olej by si menil iba mazaci, ktoreho davas do kazdej nohy max 15-20ml
Zalezi od toho co jazdis ja si rad zbehnem do bikeparku a sem-tam dam nejaky vacsi drop a mam Medium pruzinu (mam 67kg) a dokonca sa mi podarilo uz dat aj doraz. Pozeram ale, ze nieje na vyber Medium a dostupna je iba Firm tak skutocne zalezi od tvojho jazdneho stylu, ak na tom skaces a chodis do bikeparkov tak ta Firm by mohla byt v poriadku, ovsem na klasicke jazdenie sa ti bude asi zdat pritvrda.
skor tvrdsiu ako maksiu,ale stale si nenapisal ako jazdis...ak skaces,sem tam park tak by ta Firm nemusela byt zla...Vezmi si +oblecenie,integrala,batoh...ako pisal ext3r,chyta niekedy v dopade doraz a to ma 67 a ty 76kg...podla mna bude Firm ok.
A v tom horsom pripade zohnat cervenu M pruzinu nebude az taky problem,kedze je to standartna pruzina do vyrobnych bikov,kopa ludi si ju po kupe meni...
nihil: ext3r to vystihol velmi dobre .. plati to ked je prec ten floodgate, ten bazmek sam o sebe trochu pritvrdzuje. Mam cca tolko kg co ty, a jazdim medium (cervena), len lahke jazdenie, bez skakania a staci to dobre. Na tvrdsie jazdenie uz o stupne tvrdsiu. Inak mozes skusit pozriet, ci pruzinu nemaju v suncycle.sk, resp. objednat tam, ak to nemaju v tom shope co chces.
jazdim vsetko co male karpaty ponuknu neakym prilezistostnym skokom alebo dropom sa nevyhybam, ale zasa to nejsu neake prasaciny. do bikeparku s tym nechodim,ani neplanujem
tak na to by som bral červenú... a itov nápad nie je až taký dobrý (asi), pretože potrebuješ komplet rebuild kit vrátane negatívky atď, čo asi suncycle nebude mať...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tiez neni dvakrat najlacnejsia option. ak tomu pripocitam neaky ten tuning tak ratam, ze by ma to mohlo cele vyjst okolo 200 az 250 e
ehm
Zalezi od toho co jazdis
Pre info - medium: 72-82kg
firm: 82-91kg
http://www.sram.com/_media/pdf/service/coil_spring_chart.pdf
A v tom horsom pripade zohnat cervenu M pruzinu nebude az taky problem,kedze je to standartna pruzina do vyrobnych bikov,kopa ludi si ju po kupe meni...
mar_tin: pockaj, sak on chce pruzinu, aku negativku ?