..ja tento rok tiez nejdem. Hlavny dovod je konciaca choroba a cely tyzden bez treningu, ale v neposlednom rade je to aj bezpecnost a ucta k mojim komponentom, kt nechcem znicit
coz chodnik je pekny novy ale ci odoberu tie stredove tycky co tam pri kazdom prejazde na pole su ako myslim uplne ich odsrobuju z asfaltu, lebo inak popitchi
Tak tak Matus,myslim ze nas bude viac, ktory si radcej pojdu poriadne zatrenovat po normalnych cestach a nie po chodnikoch:)
Stale som chcel ist klasiku ale radcej sa pripravim na dlhu Tatry tour.To je vacsia vyzva a vyzera bezpecnejsie.
ked sa pojde v zjazde do lava a to bude cely balik mozno 300 ludi a po 300m vracacka na uzky chodnik kde maju byt nejake stlpiky ci co.....akoze padalo sa v tej casti aj na sirokej ceste teraz tam budu lietat.Ak by kazdy vedel trat tak mozno by sa dalo ale verim ze polovicka to strihne do lava a druha do prava.Brutal to bude.Jedina moznost byt na s*****.
Tak tak Matus,myslim ze nas bude viac, ktory si radcej pojdu poriadne zatrenovat po normalnych cestach a nie po chodnikoch:)
Stale som chcel ist klasiku ale radcej sa pripravim na dlhu Tatry tour.To je vacsia vyzva a vyzera bezpecnejsie.
presne tak.. na nedelu BB Brezno C Balog Sihla Lom nad Rimavicou Detva BB 140 km a krasne kopce s fajnou kofolou na Lome:) a za 20 eur aj luxusna vecera
parafrazujem p. pitka ked rok dva doazdu pri debate o nebezpecnsnosti uvodu preteku a o otazke zabezpecenia argumentoval tym ze po vlozeni videa s padmi na jeho stranku sa mu zvysila navstevnost..." parada človeče:)" no comment... vlani na krizovatkach nikto,auta nabiehajuce do balika atd atd..
A ešte veľmi dôležitý postreh!
Po štarte v Smokovci nemá peloton veľké šance sa rozdeliť až do Kežmarku, resp. Žakovce.
Z Bielej vody do Kotliny je to pomerne "slušný zjazd" až do Kotliny.Posledných 5km ku križovatke sa dá ísť 50 km/hod. a následne prejsť na hlavnú cestu s odbočením vľavo, čo znamená odstavenie premávky v oboch smeroch zo Sp. Belej a do Sp. Belej.
A prejsť na cyklistický chodník,tak to je do neba volajúci nezmysel. Jednak z dôvodu, že je široký len 3 m, pričom doteraz, keď som tam šiel, tak musíte dávať pozor na pomaly idúcich cyklistov, korčuliarov, matky s kočiarmi, chodcami, turistami. Bohužiaľ tí, čo jazdia po tomto chodníku z Belej do Kotliny, vôbec nerešpektujú jazdu vpravo. Ďalej sú tam prudké zlomy chodníka, a to najmä pri vjazdoch na mostíky s dreveným zvrškom. Pri výjazde z chodníka v Sp. Belej pri rybníku musíte prejsť cez parkovisko. Nasleduje opäť výjazd na hlavnú cestu, kde sa odbočuje vľavo cez obidva jazdné pruhy. V predošlých ročníkoch sa na križovatke odbočilo vpravo a šlo sa smerom na Belú.
Nevidím žiadny dôvod, aby sa vchádzalo na cyklistický chodník, pretože úsek Kotlina je mimo obývanej zóny a zlý povrch je len v úseku Kotlina-križovatka - Šarpanec asi 3 km. No, myslím, že pôjdem na križovatku Kotlina a miesta vjazdu na mostíky a natočím ten chaos. Myslím, že bude potrebné žiadať o pohotovosť všetky záchranné zložky, ale verím, že NIE!!!!!!!!!!
ja tiez
je jasne ze sa zmeni taktika , ti lepsi prikasia uz v lomnici a budu sa snazit zmiznut ,my ostatni si to asi vyzerieme vo velkej gundzi (kope) a budu sa tvorit mini skupinky inak sa tam pobijeme o seba a popadame do potoka
no skor sa obavam vazne pocasia , nejak hlasia zimno a mokro ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Janosik:Tvoj prvy pretek a v baliku kde bude mozno 250ludi.Tak sa necuduj ze tam nejdeme
si asi pojdem radsej len tak niekde zajazdit a poobede si pozriem Giro
alebo chod zpredu a neprepadni dozadu a si v klidku
Stale som chcel ist klasiku ale radcej sa pripravim na dlhu Tatry tour.To je vacsia vyzva
ked sa pojde v zjazde do lava a to bude cely balik mozno 300 ludi a po 300m vracacka na uzky chodnik
koleduješ si o pekný "prúser".
Stale som chcel ist klasiku ale radcej sa pripravim na dlhu Tatry tour.To je vacsia vyzva
presne tak..
parafrazujem p. pitka ked rok dva doazdu pri debate o nebezpecnsnosti uvodu preteku a o otazke zabezpecenia argumentoval tym ze po vlozeni videa s padmi na jeho stranku sa mu zvysila navstevnost..." parada človeče:)" no comment... vlani na krizovatkach nikto,auta nabiehajuce do balika atd atd..
Po štarte v Smokovci nemá peloton veľké šance sa rozdeliť až do Kežmarku, resp. Žakovce.
Z Bielej vody do Kotliny je to pomerne "slušný zjazd" až do Kotliny.Posledných 5km ku križovatke sa dá ísť 50 km/hod. a následne prejsť na hlavnú cestu s odbočením vľavo, čo znamená odstavenie premávky v oboch smeroch zo Sp. Belej a do Sp. Belej.
A prejsť na cyklistický chodník,tak to je do neba volajúci nezmysel. Jednak z dôvodu, že je široký len 3 m, pričom doteraz, keď som tam šiel, tak musíte dávať pozor na pomaly idúcich cyklistov, korčuliarov, matky s kočiarmi, chodcami, turistami. Bohužiaľ tí, čo jazdia po tomto chodníku z Belej do Kotliny, vôbec nerešpektujú jazdu vpravo. Ďalej sú tam prudké zlomy chodníka, a to najmä pri vjazdoch na mostíky s dreveným zvrškom. Pri výjazde z chodníka v Sp. Belej pri rybníku musíte prejsť cez parkovisko. Nasleduje opäť výjazd na hlavnú cestu, kde sa odbočuje vľavo cez obidva jazdné pruhy. V predošlých ročníkoch sa na križovatke odbočilo vpravo a šlo sa smerom na Belú.
Nevidím žiadny dôvod, aby sa vchádzalo na cyklistický chodník, pretože úsek Kotlina je mimo obývanej zóny a zlý povrch je len v úseku Kotlina-križovatka - Šarpanec asi 3 km. No, myslím, že pôjdem na križovatku Kotlina a miesta vjazdu na mostíky a natočím ten chaos. Myslím, že bude potrebné žiadať o pohotovosť všetky záchranné zložky, ale verím, že NIE!!!!!!!!!!
je jasne ze sa zmeni taktika , ti lepsi prikasia uz v lomnici a budu sa snazit zmiznut ,my ostatni si to asi vyzerieme vo velkej gundzi (kope) a budu sa tvorit mini skupinky inak sa tam pobijeme o seba a popadame do potoka
no skor sa obavam vazne pocasia , nejak hlasia zimno a mokro ....
vidim to tak, ze na tom chodniku pojdem 10m za poslednym v baliku