len to je začarovaný kruh.. MHD je super vec len keby tam bola spolahlivosť a nejaká kultúra cestovania.. napr po Brne do centra a po meste (okrem velkých nákupov v OC) chodím zásadne električkami, lenže chodia tu z každej prdele do každej prdele.. má to hlavne vlastnú trasu, nič jej nezavadzia, tým pádom chodí presne.. a napr. hlavný ťah obsluhuje č.1 s 5min intervalom ktorý sa fakt dodržiava!
ale stáť na zastávke 10-15min lebo grafikony sú len pre pobavenie cestujúcich, moknúť, mrznúť, tlačiť sa, dýchať arómu bezdomovcov, báť sa kde ma to vyklopí cez polootvorené dvere v zákrute.. jj MDH BA je najlepšia
Nejaká Petržalka...
Do Devínskej bude "chodiť" električka a dokonca aj trolejbus. Také sú plány na svetlejšie zajtrajšky
A kade pôjdu tie troleje? No predsa cez Kobylu
Ešta ma napadla výstavba v Devíne - okolo vinohradov, vedľa Devínskej lesostepi.
Je to tam už všetko pripravené. Škoda, vidiecky ráz Devína mal svoje čaro.
ako som písal treba dojsť v júni do kck kde bude verejné prejadnávanie.Poslanci v kv to jednohlasne zamietli,pasienok patril Devínu ktorý zadĺžil bývalý starosta Novotný a kvôli nemu je v nútenej správe a za gule ešte neodvisol.
ak tam niečo postavia tak len domčeky pre zbohatlícku lúzu ako su aj oni.
Bol by som velmi rád keby niekoho už strelili do hlavičky podobne ako dona Ernesta.
O pár rokov budeme šlapať dve hodiny po meste aby sme sa vôbec dostali do lesa
stax... to bolo len "obrazne" napísane ale snáď sa tu nebudeme dohadovať o tom že ak sa zastavuje značná časť územie a nebuduje sa žiadna infraštruktúra tak musí nastať "tlačenica" a podmienky sa zhoršia aj pre cyklistov, alebo vieš lietať ?
skusme este raz ked uz si dal otazku typu ci je tvoja mama astronaut.
Co maju slnecnice s pristupom do lesa ktory mas od baraku 3 minuty na biku?
Hradza bola nepouzitelna na pristup na kolibu uz pre 3ma rokmi tam to horsie nebude aj keby postavili dalsiu petrzalku...
Tvoje o par rokov bolo pred vela rokmi ked zacali stavat petrzalku ak ti les okolo drazdiaku nestaci. ak nechces pristup do lesa cez mesto prestahuj sa do Spanej doliny... na toto slnecnice vplyv nemaju.
Tvoje o par rokov bolo pred vela rokmi ked zacali stavat petrzalku ak ti les okolo drazdiaku nestaci. ak nechces pristup do lesa cez mesto prestahuj sa do Spanej doliny... na toto slnecnice vplyv nemaju.
Budem sa opakovať. Napísal som že o pár rokov budeme!!! ja som nepísal len o sebe, moje mesto nekončí za rohom domu ktorý ošťáva nejaký pes. Ak sa bude mesto naďalej rozrastať tak musí byť každému jasné že to nejaký čas potrvá kým sa do lesa dostane. A nemyslím les pri Veľkom Draždiaku
Ale ja nikde neplačem, len som skonštatoval a to je rozdiel, takže vôbec nerozumiem čím ťa ten príspevok takto naštartoval. Ak potrebuješ ventil choď sa bicyklovať, alebo radšej nie, ide búrka...
15 slnecnic v Petrzke = hradza neprejazdna, bude tam milion + 5 korculiarov, dva miliony cyklistov plasakov, 20tisic koni, 400 srniek, miliarda psov na voditku a pomedzi to budu jazdit policajne auta a 5 Trnkovcov. Ale to ja uz dufam v Bratislave byvat nebudem
Miesta, kde je možné podpísať Petíciu proti výstavbe na Kráľovej hore
Bratislava, Karlova Ves, Dlhé Diely:
1. Miestny úrad Karlova Ves, vstupný vestibul oproti podateľni, Nám. sv. Františka č. 8, 842 62, Bratislava, v pracovných dňoch
2. Vinotéka Longital oproti Tesco Express, Kresánkova 9, Bratislava Pon - Pia 13,00 - 20,00 hod, Sob 10,00 - 16,00 hod
3. Kaderníctvo Beyond, Sumbalova 1, Bratislava, na kopci pod Jánom Stanislavom budova OTYKu,vedľa je Excimer, v pracovné dni od 7,00 do 20,00 hod, v sobotu od 7,00 do 18,00 hod
4. Stánok - pekáreň Raciola na konci zástavky na konečnej na Majerníkovej ulici v pracovné dni od 7,00 do 18,00 hod
5. Základná škola Alexandra Dubčeka, Majerníkova 62, Bratislava, v pracovné dni 7,30-18,00, do konca prvého júlového týždňa
6. Drogéria, Jurigovo námestie 7, Bratislava, pon - pia 9,00 - 18,00 hod, sob 9,30-12,00 hod
Záhorie:
1. Supersekáč Shopa, Mlynská 4, STUPAVA, v pracovných dňoch 11,00-18,00 hod, v sobotu 9,00-12,00
Zapojte sa aj vy a podpíšte petíciu proti výstavbe na Kráľovej hore.
Stačí, ak si vytlačíte petičný hárok (je v prílohe), dáte ho podpísať čo najviac ľuďom vo vašom okolí (čím nás bude viac, budeme silnejší a lepšie nás začujú kompetentní:-), oslovte rodinu, známych, kolegov, priateľov) a potom hárok doručte na moju adresu
Lívia Poláchová, Veternicová 31, 84105 Bratislava 4, kontakt na mňa je aj [email protected], prípadne na adresu hociktorého člena petičného výboru
(napríklad Ján Krajčík, Veternicová 33, Tatiana Holubová, Veternicová 22).
Ak nemáte možnosť hárok si vytlačiť, napíšte mi mail, dohodneme sa a ja k vám zájdem pre podpisy.
Podpísať môžu všetci, prosím určite vyplňte meno, priezvisko, celú adresu (vypísať aj mesto, neuvádzať skratku) a podpis. Mailový kontakt je nepovinný údaj. Ak bude na petičnom hárku aj menej podpisov, nevadí, doručte ho aj tak:-)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale stáť na zastávke 10-15min lebo grafikony sú len pre pobavenie cestujúcich, moknúť, mrznúť, tlačiť sa, dýchať arómu bezdomovcov, báť sa kde ma to vyklopí cez polootvorené dvere v zákrute.. jj MDH BA je najlepšia
Do Devínskej bude "chodiť" električka a dokonca aj trolejbus. Také sú plány na svetlejšie zajtrajšky
A kade pôjdu tie troleje? No predsa cez Kobylu
Ešta ma napadla výstavba v Devíne - okolo vinohradov, vedľa Devínskej lesostepi.
Je to tam už všetko pripravené. Škoda, vidiecky ráz Devína mal svoje čaro.
ak tam niečo postavia tak len domčeky pre zbohatlícku lúzu ako su aj oni.
Bol by som velmi rád keby niekoho už strelili do hlavičky podobne ako dona Ernesta.
stax... to bolo len "obrazne" napísane ale snáď sa tu nebudeme dohadovať o tom že ak sa zastavuje značná časť územie a nebuduje sa žiadna infraštruktúra tak musí nastať "tlačenica" a podmienky sa zhoršia aj pre cyklistov, alebo vieš lietať ?
skusme este raz ked uz si dal otazku typu ci je tvoja mama astronaut.
Co maju slnecnice s pristupom do lesa ktory mas od baraku 3 minuty na biku?
Hradza bola nepouzitelna na pristup na kolibu uz pre 3ma rokmi tam to horsie nebude aj keby postavili dalsiu petrzalku...
a to nemyslim teba ale kazdeho kto je ochotny si kupit byvanie na okraji v rozrastajuceho sa mesta.
ti ludia su si tohoto zjavne vedomi. inak by sli rovno byvat to Spanej doliny a neplakali ako ty.
Bratislava, Karlova Ves, Dlhé Diely:
1. Miestny úrad Karlova Ves, vstupný vestibul oproti podateľni, Nám. sv. Františka č. 8, 842 62, Bratislava, v pracovných dňoch
2. Vinotéka Longital oproti Tesco Express, Kresánkova 9, Bratislava Pon - Pia 13,00 - 20,00 hod, Sob 10,00 - 16,00 hod
3. Kaderníctvo Beyond, Sumbalova 1, Bratislava, na kopci pod Jánom Stanislavom budova OTYKu,vedľa je Excimer, v pracovné dni od 7,00 do 20,00 hod, v sobotu od 7,00 do 18,00 hod
4. Stánok - pekáreň Raciola na konci zástavky na konečnej na Majerníkovej ulici v pracovné dni od 7,00 do 18,00 hod
5. Základná škola Alexandra Dubčeka, Majerníkova 62, Bratislava, v pracovné dni 7,30-18,00, do konca prvého júlového týždňa
6. Drogéria, Jurigovo námestie 7, Bratislava, pon - pia 9,00 - 18,00 hod, sob 9,30-12,00 hod
Záhorie:
1. Supersekáč Shopa, Mlynská 4, STUPAVA, v pracovných dňoch 11,00-18,00 hod, v sobotu 9,00-12,00
Stačí, ak si vytlačíte petičný hárok (je v prílohe), dáte ho podpísať čo najviac ľuďom vo vašom okolí (čím nás bude viac, budeme silnejší a lepšie nás začujú kompetentní:-), oslovte rodinu, známych, kolegov, priateľov) a potom hárok doručte na moju adresu
Lívia Poláchová, Veternicová 31, 84105 Bratislava 4, kontakt na mňa je aj [email protected], prípadne na adresu hociktorého člena petičného výboru
(napríklad Ján Krajčík, Veternicová 33, Tatiana Holubová, Veternicová 22).
Ak nemáte možnosť hárok si vytlačiť, napíšte mi mail, dohodneme sa a ja k vám zájdem pre podpisy.
Podpísať môžu všetci, prosím určite vyplňte meno, priezvisko, celú adresu (vypísať aj mesto, neuvádzať skratku) a podpis. Mailový kontakt je nepovinný údaj. Ak bude na petičnom hárku aj menej podpisov, nevadí, doručte ho aj tak:-)
dakujeme