Tak, tak ... prehadzovacka uz nahodena, bike fici jak hodinky. Dnes som bol len tak narychlo na Ceresni ... zjazdom do kupelov po cervenej su popadane stromy dost debilne ... dajte pozor
Paľo taaak slintal
bo ty neslintal ... och ... olem ruc tu to video o Spaizu
ČAV, po mojom viac než týždennom balancovaní v delíriu , som sem nakukol a niejako to nechápem. To akože každý toľko jazdí, že nestíhate to tu hodiť na fórum alebo je nás viac, ako sa vyjadril Amstrong, lazarov? Ináč, scudo ešte žije a 24.05. ma nakopli do 2.kola hry zvanej život.
To rad pocujem, tak sa cim skor uzdrav. Ja som vcera znova poprehanal kosicke dive svine... myslel som, ze doplnim iba endorfiny a nakoniec bolo viac adrenalinu ako endorfinu. Na 1 km z lajosky 2 defekty a iba jedna rezervna dusa (musel som lepit - lepidlo po zime takmer vyschnute) ... este ze som mal svetla.
Nepouzitelne. Pozorne pocuvaj step 6 - ist pomaly a opatrne z Lajosky? Srdce by ti puklo!
Alebo sa nahanat s krochkacmi? To radsej nie.
BTW: chlapik ma aj zadne nejake podhustene
Chlapi, veľmi pekne Vám ďakujem. Aj keď tohoročná sezóna je pre mňa už pasé , podstatne dôležitejšie je pre mňa, mať vôbec možnosť zúčastniť sa tých budúcich sezón
Kedze nikto z ucastnikov zajazdu nic, tak pre ilustraciu aspon 4 fotky z miest, ktoymi nas previedli domaci bikeri a ktore by sme sami hladali velmi tazko...
ČAV, ďakujem že ste ma prišli okuknúť. Smutné však je, že po dnešnom páde pribudol o poschodie vyššie ujko. Zajtra ho čaká operácia trieštivej zlomeniny ľavej ramennej kosti
P.S. Na izbe má ešte 4 voľné postele ale tie určite nie sú určené pre zvyšok tímu.
Chlapi, veľmi pekne Vám ďakujem. Aj keď tohoročná sezóna je pre mňa už pasé , podstatne dôležitejšie je pre mňa, mať vôbec možnosť zúčastniť sa tých budúcich sezón
...hlavne buď trpezlivý, ja tiež počkám až do Čergovskej stopy 2012 s pivom či (platím všetkým z BJ)
...prajem Ti s Kubom skoré vyzdravenie Ja poznám z vlastnej skúsenosti tie nemocničné stavy, pozeranie s okna, neistá budúcnosť a atď.....a teraz naháňam Kuba cestou, necestou...všetko príde, len buď trpezlivý a daj sa zdravotne dokopy, bajk ťa určite rád počká....
Konečne ste tu niečo hodili. Už som si myslel, že ste nedeľnú akciu kvôli peknému počasiu zrušili a skončili ste na opekačke a
Ľudia prosím Vás majte rozum, nejazdite po Ťačevskej okolo nemocnice. To sa nedá vydržať, to je tvrdá provokácia keď vidím ako sa tu premávate popod okná ide ma
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bo ty neslintal
... nemusel
Scudo: len tak dalej
Alebo sa nahanat s krochkacmi? To radsej nie.
BTW: chlapik ma aj zadne nejake podhustene
P.S. Na izbe má ešte 4 voľné postele ale tie určite nie sú určené pre zvyšok tímu.
...hlavne buď trpezlivý, ja tiež počkám až do Čergovskej stopy 2012 s pivom
...prajem Ti s Kubom skoré vyzdravenie
A181: Mal si ist s nami cez Maguru
Ľudia prosím Vás majte rozum, nejazdite po Ťačevskej okolo nemocnice. To sa nedá vydržať, to je tvrdá provokácia keď vidím ako sa tu premávate popod okná ide ma