zaspamujem trošku ešte aj tu ,kedže niektorí nečítajú tému politika Snáď to nebude nikomu vadiť..
Zdravím páni.. Moja frajerka robí diplomovku na tému : VNÍMANIE POLITICKÉHO LOBINGU NA SLOVENSKU .Chcel by som Vás poprosiť o pár minút času na vyplnenie dotazníka
Páni, prosím o radu. Mám hydry SH SLX a predná brzda začala nejak podozrivo slabšie brzdiť. Páčka ide dosť k riaditkam. A jeden postreh mám, že keď páčku viackrát rýchlo stalčím, tak citeľne stuhne. To bude asi zavzdušnenie, že?
vcera som bol prvy krat na brausbergu ci ako sa to vola .. a nato ake kratke to je stupanie tak celkom vyzivne .. najma v >30 stupnovej horucave
Je jedno, či je 20 alebo 30 stupňov - vždy je tam jeden krátky úsek so 14-timi percentami. No a na 14-tich percentách sa už dá zadýchať, najmä keď tam nejdeš na tlstých gumách s prevodom do pomala.
Caute, ak mate niekto znalosti pls....pri liecbe/rehabilitacii zlomenin je vraj parafin kontraproduktivny? Vraj odvapnuje?
Dnes som sa na to pytal na rehabke, lebo som mal viacero dobrych ohlasov na to a z odpovede som bol mierne zaskoceny (v pondelok idem na kontrolu, tak ze ci parafin pytat alebo nie).
Dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zdravím páni.. Moja frajerka robí diplomovku na tému : VNÍMANIE POLITICKÉHO LOBINGU NA SLOVENSKU .Chcel by som Vás poprosiť o pár minút času na vyplnenie dotazníka
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDZ5Y1FBVHRpOC0zWWltVGRlTFMwZGc6MQ
Veľmi pekne ďakujem za Váš čas.
Chcel by som Vás ešte poprosiť ,aby ste to poslali napr. svojim známym ,kolegom.... Veľmi by jej to pomohlo.
Ešte raz ďakujem.
sprav si dotaznik aj na facebooku... tam sa to rychlo rozsiri
wow, veľmi zaujímavé
http://gadgets.vtm.zive.cz/presny-cas-z-chaosu/a-21315/default.aspx
Dnes som sa na to pytal na rehabke, lebo som mal viacero dobrych ohlasov na to a z odpovede som bol mierne zaskoceny (v pondelok idem na kontrolu, tak ze ci parafin pytat alebo nie).
Dakujem
stracam pointu
http://www.mineralfit.cz/zdravi-clanek/parafinove-zabaly-uvolnuji-a-vyzivuji-82
Pise sa tam o klboch....co som myslel, ze by sa mi hodilo na ten moj zosrobovany.
Diki