Žigo: hej lankovody su sede, co sa dodavaju v sade k Dura Ace, cierne ani biele tam absolutne nepasovali. Co sa tyka napisov na rame, tak su robene cisto kombinaciou leskleho a matneho laku a nazivo a na najma na slnku vyzeraju fakt super, fotka to bohuzial moc nezachyti...
Super zladené, na to že je to predpokladám postavené z toho čo partneri ponúkajú. Na mňa moc červenej na ráfikoch, ale funkčne raketa. Možno ešte hlavovka je dosť vysoká, ale taký je teraz trend a jazdia sa male rámy a dlhé predstavce. Za mňa super, pozeral som aj Lottus na 2011 a je to krásny rámik, musím Demu pochváliť. Jazdím dve sezóny český rám a nakladám mu dosť, takže skeptický voči tuzemskej kvalite niesom a tak držím palce s predajmi
raver: Zdá sa mi že ne ňom nie su pedale, a ani podperu nevidím. Je to fakt super urobená fotka.
Môžem sa ťa spýtať ako si ju robil ? A koľko pýta dema za túto konkrétnu ramovku na fotke ? (keď tak SS), robí dema aj iné rámové sady ?
root: niekedy tadial pôjdem vyzerá fakt dobre, zväčša keď idem do Skalice na biku tak idem po hlavnej a potom cez Radošovce,Mokrý Háj, Skalica.
vikino1: ramovy set je momentalne dostupny pre obchodnych partnerov prostrednictvom B2B, na nasom eshope pre koncovych zakaznikov bude dostupny zaciatkom buduceho tyzdna
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cesta bez výtlkov a záplat sa na SK tak ľahko nevidí
Žigo: hej lankovody su sede, co sa dodavaju v sade k Dura Ace, cierne ani biele tam absolutne nepasovali. Co sa tyka napisov na rame, tak su robene cisto kombinaciou leskleho a matneho laku a nazivo a na najma na slnku vyzeraju fakt super, fotka to bohuzial moc nezachyti...
radu: no cestu z fora pozna asi len root
Raver, aj mi ju pozicias?
nadhera
ps.: raver- kde je tá cesta ? ak to nie je tajné
http://maps.google.com/maps?q=48.750963,17.292516&num=1&sll=48.773421,17.276697&sspn=0.084465,0.182496&ie=UTF8&ll=48.750473,17.296&spn=0.011658,0.027874&z=16
radov2: predavaju sa len samostatne ramove kity a kazdy nech si osadi, cim len chce resp. si moze nechat u nas vyskladat
Mimochodom hmotnost toho cestaka zaveseneho pod rebro na zavesnej vahe je 6.330g
Mimochodom hmotnost toho cestaka zaveseneho pod rebro na zavesnej vahe je 6.330g
s pedalmi?
Môžem sa ťa spýtať ako si ju robil ? A koľko pýta dema za túto konkrétnu ramovku na fotke ? (keď tak SS), robí dema aj iné rámové sady ?
root: niekedy tadial pôjdem vyzerá fakt dobre, zväčša keď idem do Skalice na biku tak idem po hlavnej a potom cez Radošovce,Mokrý Háj, Skalica.
tmax: ano aj bowdeny mam nove