premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Dnes som sa bol okupat na Hodrusskom jazere a cestou zo ZV (po starej cez Budcu) az po Hodrusu som stretol mrťe bajkerov (urcite stovku). Vacsina bola solo a par dvojic, trojic. Tych, co som oslovil boli bystricania, zvolencania i z okolitych obci a vacsina z nich nepozna toto forum.
Myslite, ze je mozne dostat tych ludi na forum, teda ako najlepsie to spropagovat? Nech to tu trosku ozije a pri planovani nech sa davaju dokopy aj vacsie skupiny na vyjazdy.
Do Košíc nejdem ale idem teraz Kubína a ďalší týždeň Súľov. Potom pauza a 24-hodinovka. Ak mi to vydá chcel by som prísť na to stretnutie do Štiavnice, ale na 90% len na sobotu. Mal som v pláne na celý zraz ale žiaľ pracovné povinnosti nepustia.
Ja tiez iba Kubin a potom len 24 hodinovka. Do Stiavnice sa dostanem asi len v piatok na vecerny vyslap na Sitno ale budem rad ak sa mi bude dat aj v sobotu. Len nemam zajednane ubytko Kosice urcite nepojdem.
coze??? ty aj zijes?
ja by som cez vikend urcite niekde vyrazit chcel
Akurat som sa prebral z 2 rocneho spanku
Podla dnesneho uhrnu zrazok pocitam, ze dnes ani zajtra nikde nepojdem(e). Cize jedine cez vikend, ak sa mi tam praca zas nenahlasi. Mas nejaku trasu Polo?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslite, ze je mozne dostat tych ludi na forum, teda ako najlepsie to spropagovat? Nech to tu trosku ozije a pri planovani nech sa davaju dokopy aj vacsie skupiny na vyjazdy.
Nechysta sa nejaky vyjazd pocas tyzdna alebo vikendu? Hadam by som sa siel trosenku prevetrat
Diky za info,
O
Akurat som sa prebral z 2 rocneho spanku
Podla dnesneho uhrnu zrazok pocitam, ze dnes ani zajtra nikde nepojdem(e). Cize jedine cez vikend, ak sa mi tam praca zas nenahlasi. Mas nejaku trasu Polo?
Skusim nieco vysnorit v mape...
O